![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| По някаква причина всеки път, когато афиш, отговориха, или просто да прочетете някой друг след Предполагам това е всичко момчета и когато си мислех за него бях чудно защо всеки път, когато говорих с някой, тук съм, поети Аз говорех с колегите NerdMan. Така че един heres провиквам: NERDY момичета! Вик! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да се съхранява под лекарствата
| |||
| |||
| Той е винаги добре да се има предвид, когато изпращате, че не само там са различни пола, но на широк спектър от етнически произход. |
|
| |||
| |||
| етика бекграунд Да, но без мислене, просто приема, тъй като стереотип. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Какво лекарствата си в момента? само се шегувах ~ |
|
| |||
| |||
| Пич това е много стар аз не очаква отговор, тъй като последният човек. Ей Дейв ако ви четете това имам един въпрос как идват всички мои глупави въпроси гост онлайн, но по-нови, които трябва да правим с компютрите се заличават, след известно време. Ако аз не знам по-добре Бих казал, че съм съм се играе за идиот .... ж.к. ... Знам, че съм идиот. LOL. Ще млъкнеш сега. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ние само изтриете постове, ако те са спам.
| |||
| |||
| О OK готин тогава. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Хей момчета | benf | Представете Yourself Тук | 4 | 15 Дек 2007 09:01 |
| Хей момчета | Josh_wkd | Представете Yourself Тук | 3 | 1-во Jul 2007 03:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |