![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Z nějakého důvodu pokaždé jsem vyslán, odpověděl, nebo jen číst cizí post převzal jsem to byl a všechny lidi, když jsem si myslel, že jsem se asi divit, proč vždy, když mluvil s někým tady jsem převzal Mluvil jsem s kolegy NerdMan. Takže jeden Heres vykřiknout: hloupý GIRLS! Shout! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mějte přijetí meds
| |||
| |||
| Je vždy dobré mít na paměti, že při vysílání nejen existují různé pohlaví, ale zde širokou škálu etnik. |
|
| |||
| |||
| etické prostředí ano, ale bez přemýšlení, jen předpokládá, protože je stereotyp. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Co meds jste v současné době? jen žertuju ~ |
|
| |||
| |||
| Ty vole to je opravdu starý jsem neočekává odpověď od posledního chlapa. Ahoj Dave, pokud vaše čtení jsem si otázku, jak se všechny mé hloupé otázky pobyt on-line, ale na novějších, které mají něco společného s počítači dostat zrušen po chvíli. Kdybych nevěděl, lépe bych řekl jsem je hrál na idiot .... JK ... Vím, že jsem idiot. válet se. I'll sklapni nyní. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsme jen mazat příspěvky, pokud jsou spam.
| |||
| |||
| Oh ok v pohodě potom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ahoj kluci | benf | Představte Yourself Zde | 4 | 15. prosince 2007 09:01 |
| Ahoj Kluci | Josh_wkd | Představte Yourself Zde | 3 | 1. červenci 2007 03:48 |
| Thread Nástroje | |
| |