![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Valamilyen okból minden alkalommal, amikor a kiküldött válaszolt, vagy csak olvas valaki utáni feltételeztem ez volt fiúk, és amikor úgy gondoltam rá, hogy miért volt csoda, minden alkalommal, amikor beszéltem valakivel itt feltételezhető volt, hogy egy ember beszél NerdMan. Szóval Heres a shout out: NERDY lányok! Shout! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tartsa figyelembe a Meds
| |||
| |||
| Ez mindig jó, ha szem előtt tartani, amikor kiküldetésére, hogy nem csak a különböző nemek vannak itt, hanem sokféle etnikai háttérrel. |
|
| |||
| |||
| etikai háttérrel igen, de arra gondoltam, csak feltételezhető, mert a sztereotípia. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Mi Meds állsz ebben a pillanatban? Csak vicceltem ~ |
|
| |||
| |||
| Haver ez nagyon régi már nem várt választ, mivel az utolsó srác. Szia Dave, ha az olvasó ez már a kérdés, hogyan jön az összes hülye kérdést én online, de az újabb, hogy meg kell tennünk a számítógépekkel kap hagyni egy idő után. Ha nem ismerném jobban, azt mondanám, hogy én is játszottam a hülye .... jk ... Tudom, hogy én vagyok hülye. hangosan nevet. Majd fogd be most. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak törölni álláshely, ha spam.
| |||
| |||
| Ó, az OK gombra, majd hűtsük le. |