![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dėl tam tikrų priežasčių kiekvieną kartą paskelbtas, atsakė, arba tiesiog skaityti kažkieno pastabą aš manė, kad tai buvo visi vaikinai ir kai aš pagalvojau apie tai, man buvo įdomu, kodėl kiekvieną kartą, kai aš sakiau, kad kas nors čia aš prielaida, aš kalbėjau su kolega NerdMan. Taigi Heres a shout out: Nerdy girls! Shout! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laikyti atsižvelgiant Meds
| |||
| |||
| Jis visada gerai turėti omenyje, kai parašėte, kad ne tik ten skirtingų lyčių, bet čia daug įvairių etninių grupių. |
|
| |||
| |||
| Etika Fono Taip, tačiau iš mąstymo, tik prielaida, nes stereotipas. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Kas Meds yra jums metu? tik Anekdotai ~ |
|
| |||
| |||
| Dude tai tikrai Aš ne tikėtis po paskutinio vaikinas atsakymą. Hey Dave, jei jūsų literatūra šiuo Turiu klausimą kodėl visi mano kvailų klausimų buvimo internete, bet naujesnės tą daryti su kompiuteriais ištrinta po tam tikro laiko. Jeigu aš nežinojau, bet geriau Norėčiau pasakyti, kad aš vis žaidė idiotas .... JK ... Žinau, aš idiotas. garsiai juoktis. I'll shut up now. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mes tik trinti žinutes, jei jie yra šlamštas.
| |||
| |||
| Oi Gerai, tada atvėsinama. |