![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Z jakiegoś powodu za każdym razem napisałem, odpowiedziała, albo po prostu przeczytać czyjś post mogę założyć ten wszystkich facetów i kiedy myślałem o tym miałem się zastanawiać, dlaczego za każdym razem mówiłem ktoś tutaj założyć I mówił do kolegów NerdMan. Więc heres jeden krzycz: Nerdy GIRLS! SHOUT! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lek przyjmując meds
| |||
| |||
| Zawsze dobrze jest pamiętać przy pisaniu postów, że nie tylko istnieją, ale różnej płci tutaj szereg etniczną. |
|
| |||
| |||
| etyki tła tak, ale bez myślenia, po prostu założyć, ze względu na stereotyp. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Co ty na meds w tej chwili? tylko joking ~ |
|
| |||
| |||
| Koleś jest naprawdę stary I nie oczekiwać odpowiedzi od ostatniego gościa. Hey Dave, jeśli czytasz to mam pytanie dlaczego wszystkie moje głupie pytania pobyt w Internecie, ale w nowszych, które nie dostać z komputerów usuwane po pewnym czasie. Gdybym nie wiedział, lepszej I'd say I'm odtwarzanych za idiota .... jk ... Wiem, że jestem idiotą. lol. I'll shut up now. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mamy tylko usuwać postów, jeśli są one spamem.
| |||
| |||
| Oh cool następnie OK. |