![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pentru unii motiv de fiecare data cand am postat, a răspuns, sau pur si simplu citeste altcuiva post am asumat acest lucru a fost atunci când toţi băieţii şi m-am gândit la el am fost întrebat de ce de fiecare dată când am vorbit cu cineva aici am asumat Vorbeam cu un tip NerdMan. Deci, heres un semn: NERDY FETE! Shout! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Păstraţi iau medicamentele
| |||
| |||
| Este întotdeauna bună de a păstra în minte atunci când postaţi, care nu numai că există diferite sexe, dar aici o gama larga de fundaluri etnice. |
|
| |||
| |||
| etice, dar cu trecutul da afară de gândire, doar pentru că a preluat de la stereotip. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Care sunt medicamentele pe tine în acest moment? numai joking ~ |
|
| |||
| |||
| Omule acest lucru este foarte vechi nu am mai aşteptat un răspuns de la ultimul tip. Hei Dave dacă dumneavoastră citiţi această Am o întrebare de ce toate intrebarile mele de prost stau online, dar mai nou pe care au de a face cu computere obţine eliminat după un timp. Dacă nu am stiut mai bine as spune eu sunt pentru a fi jucat de idiot .... JK ... Ştiu că eu sunt idiot. hohot de râs. O sa taci din gura acum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noi doar şterge posturi, dacă acestea sunt spam.
| |||
| |||
| Oh ok apoi se răcească. |
![]() |
|
| Marcaje |