![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Z nejakého dôvodu vždy som vyslaný, odpovedal, alebo len čítať cudzie post prevzal som to bol a všetkých ľudí, keď som si myslel, že som sa asi diviť, prečo vždy, keď hovoril s niekým tu som prevzal Hovoril som s kolegami NerdMan. Takže jeden Heres vykríknuť: hlúpy GIRLS! Shout! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mějte prijatie Meds
| |||
| |||
| Je vždy dobré mať na pamäti, že pri vysielaní nielen existujú rôzne pohlavia, ale tu širokú škálu etník. |
|
| |||
| |||
| etické prostredie áno, ale bez uvažovania, len predpokladá, pretože je stereotyp. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Čo Meds ste v súčasnosti? len žertuju ~ |
|
| |||
| |||
| Ty vole to je naozaj starý jsem neočakáva odpoveď od posledného chlapa. Ahoj Dave, ak vaša čítanie som si otázku, ako sa všetky moje hlúpe otázky pobyt on-line, ale na novších, ktoré majú niečo spoločné s počítačmi dostať zrušený po chvíli. Kdybych nevěděl, lepšie bych řekl jsem je hrál na idiot .... JK ... Viem, že som idiot. válet sa. I'll Sklapni teraz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sme len mazať príspevky, ak sú spam.
| |||
| |||
| Oh ok v pohode potom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |