![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Из неког разлога сваки време ЈА фаст, одговорио, или једноставно прочитати туђи пост сам преузео овај је сви момци и када сам мислио о њој сам била чудо зашто сваки пут кад сам говорио да је неко овде сам преузео сам била разговарате колегу НердМан. Тако Хересу један крикнути: НЕРДЫ Дјевојка! Схоут! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имајте узимање медс
| |||
| |||
| Увек је добро имати на уму приликом објављивања да не само да постоје различити сполова овде али широк распон етничког поријекла. |
|
| |||
| |||
| етика позадина ыес но без размишљања, само претпоставити јер је стереотип. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Које су вам на медс тренутно? само шаљив ~ |
|
| |||
| |||
| Дуде ово је стварно стара сам не очекује одговор од последњег тип. Хеј Даве ако ваш читање данашји Имам питање како доћи све моје глупа питања остати онлине, али новији на тај морати чинити рачунара добијате бришу након неког времена. Ако сам не зна било који бољи бих рећи да сам се играо за идиот .... ЈК ... Знам ја сам идиот. лол. Ја ћу сада шути. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми само избрисати пост ако су спам.
| |||
| |||
| Ох ок супер онда. |