![]() |
|
| |||
| |||
| Bir nedenle ben, gönderilen veya cevap sadece bu tüm çocuklar ve hakkında neden her zaman ben bir adam NerdMan konuşuyordum kabul birisi burada konuştu harikası olduğunu ben düşündüm kabul sonrası başka birinin okumak her zaman için. Yani bir bağırmak dışında heres: Nerdy KIZ! Shout! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ve ilaçlarını alarak saklayın
| |||
| |||
| Her zaman akılda tutmak için zaman ilanıyla iyi sadece farklı değildir cinsiyette fakat etnik kökenden çok çeşitli. |
|
| |||
| |||
| etik kökenden evet ama düşünce ile, sadece stereotipi nedeniyle devraldı. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| İlaçlarını üzerinde şu anda ne yapıyorsun? sadece şaka ~ |
|
| |||
| |||
| Dostum bu gerçekten ben son adam beri cevap bekleniyor değil eskidir. Hey Dave, eğer bu bir soruya nasıl bütün aptal sorular geldi okuma çevrimiçi kalmak ama bilgisayarlar ile bir süre sonra silinir alabilirler üzerinde yeni. Eğer daha iyi Sanırım salak için .... JK oynadı açıyorum söylemek istiyorum bilmiyordum ... Ben aptal olduğumu biliyorum. çok komik. Şimdi kapa çeneni edeceğiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer Spam biz sadece mesaj silin.
| |||
| |||
| Ah tamam o zaman harika. |
![]() |
|
| Bookmarks |