![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чомусь кожен раз, коли я Написав, відповіли, або просто читати чужі пост я припускав, це було все, хлопці, і коли я думала про нього я чому кожен раз, коли я говорив, щоб я кого-то тут передбачається, я розмовляв з людиною NerdMan. Таким Heres крикнути: Nerdy GIRLS! SHOUT! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тримайте прийняття Meds
| |||
| |||
| Завжди добре мати на увазі, що при публікації не тільки існують різні полів тут, але широкий спектр різного етнічного походження. |
|
| |||
| |||
| етика фон так, але з нашими думав, просто передбачається, через стереотипу. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Meds Що ви на даний момент? жартую ~ |
|
| |||
| |||
| Чувак це дійсно стара я не чекав відповіді з часу останнього хлопця. Hey Dave, якщо ваше читання цього у мене є питання як же всі мої дурні питання перебування в Інтернеті, але за новою, що маємо справу з комп'ютерами видаляються через деякий час. Якщо б я не знаю краще, я б сказав, що я, яку грають на ідіота .... JK ... Я знаю, що я ідіот. ха-ха-ха. Я Замовкни зараз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми тільки видаляти повідомлення, якщо вони є спамом.
| |||
| |||
| Oh OK потім прохолодною. |