![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עברו את התואר עם הבחנה, הכשרון ואת עוברת הייתי צריך לטלפן שלי בקולג 'הם חסרי תועלת והם אמרו לי בטלפון ואז אני מקבל שיחה כמו חצי שעה לפני כי יש לי טירונות שלי עם Chevron (תהליך op) את אמא שלי ואת נאן בכו LOL hasn't עדיין ממש פגע בי, להכות את כושר עוד דקה, רגליים היום LOL חולה שמח לראות כיצד אני עדיין מחייך אם IM במהלך squats heheh
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Congrats חבר.
| |||
| |||
| מזל טוב. |
|
| |||
| |||
| לחיים חבר 'ה!
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| כל הכבוד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רבים comgats m8y .... כל העבודה הקשה שילם רחוק, עכשיו שלעולם לא להסתכל אחורה
| |||
| |||
| חבר לחיים רק הבוקר שלה באמת היכה אותי LOL
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| כל הכבוד: D |
|
| |||
| |||
| בריליאנט חדשות! יש לנו כוכב שלנו קרב!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל הכבוד מר ד מקבל את ההבחנה היא שלא להיות sniffed בבית. אתה צריך להרגיש גאה.