![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| praėjo mano laipsnį su pagyrimu, už nuopelnus ir praeina turėjau žiedo iki mano koledžo yra nenaudingas, ir jie man pasakė per telefoną tada gaunu kvietimą kaip pusę valandos, kad aš turiu savo amato su Chevron (procesas op) Mano mama ir Nan garsiai lol hasn't really hit me yet, pataikyti gym minutę, kojos šiandien lol blogai pamatyti, kaip mielai aš, jei jiems dar šypsokis per mano pritūpimai heheh
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveikinu mate.
| |||
| |||
| Sveikinu. |
|
| |||
| |||
| Cheers guys!
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Well done. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daugelis comgats m8y .... visas sunkus darbas atsipirko, dabar you'll never look back
| |||
| |||
| Cheers draugužiai tik šį rytą jos tikrai Hit me lol
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Well done: D |
|
| |||
| |||
| Briliantas naujienos! Mes tarp mūsų žvaigždė!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well done D. Pirmieji atskirti negalima uostyti ne. Turėtumėte didžiuotis.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Hi everyone! I'm interested in meeting new awesome žmonės čia. | Kompiuteriai | Introduce yourself here | 6 | 27 sausis 2009 09:16 |
| Pakankamai awesome Google reitingą! | serverguy | Community News & Chat | 4 | 10 rugsėjis 2008 17:26 |
| Strange / Awesome gadgets | evilfantasy | Off Topic Discussion | 23 | Kovas 16, 2008 12:50 |
| Temos įrankiai | |
| |