![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izturējis manu grāds ar izcilību, uz nopelniem un iet Man bija piezvanīt, mana koledža ir bezjēdzīgi, un viņi man teica pa telefonu tad man zvana kā pusstundu pirms ka i got my mācekļa ar Chevron (procesa OP) manu mammu un nan raudāju lol hasn't tiešām hit man vēl hitting sporta zāle ar minūti, kājas šodien lol slikti redzēt, cik laimīgs es esmu, ja im joprojām smaidot laikā manu squats heheh
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apsveicu mate.
| |||
| |||
| Apsveicam. |
|
| |||
| |||
| Cheers guys!
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Well done. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daudz comgats m8y .... visi smagais darbs atmaksājās, tagad jūs nekad atskats
| |||
| |||
| Cheers fellas tikai šorīt tā patiešām hit me lol
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Well done: D |
|
| |||
| |||
| Brilliant jaunumi! Mums ir zvaigzne mūsu vidū!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well done D. Getting atšķirība nedrīkst šņaukšanai at. Jums vajadzētu justies lepns.