![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| grad meu a trecut cu distincţie, merit şi trece Am avut de a da un telefon ca mi colegiu sunt nefolositoare şi mi-au spus la telefon apoi am primit un telefon ca o jumătate de oră în urmă că mi-am luat de ucenicie cu Chevron (proces op) mama şi nan strigat lol hasn't Chiar m-a lovit încă, lovind sala de sport într-un minut, picioare azi lol bolnav vedea cum sunt fericit dacă im smiling încă în timpul meu squats heheh
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Congrats colega.
| |||
| |||
| Felicitări. |
|
| |||
| |||
| Noroc baieti!
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| bine făcut. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Multe comgats m8y .... toate muncă plătit, acum, nu veţi mai fi niciodată privi înapoi
| |||
| |||
| Noroc baieti doar in dimineata asta sa-adevăr m-a lovit lol
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Foarte bine: D |
|
| |||
| |||
| Minunat stiri! Avem o stea în mijlocul nostru!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bine facut domnul D. Noţiuni de bază nu este o distincţie pentru a fi la sniffed. Ar trebui să te simţi mândru.