![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zložil môj titul s vyznamenaním, zásluh a prechádza Musel som zavolať, ako mojej koľaje sú zbytočné, a povedali mi, že po telefóne Potom som si zavolať, ako polovica hodiny, ktoré som vyučenie s Chevron (proces op) moja maminka a nan volal lol hasn't skutočne ma udrel ešte zbaliť telocvični vo chvíli, nohy dnes lol zle vidieť, ako som šťastná, ak im stále usmívá počas svojho squats heheh
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Congrats mate.
| |||
| |||
| Blahoželáme. |
|
| |||
| |||
| nazdraví chlapi!
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| well done. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mnohé comgats m8y .... všetky tvrdá práca sa vyplatila, už nikdy ohlédnout
| |||
| |||
| nazdraví chlapi len ráno jeho skutočne ma udrel lol
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Výborne: D |
|
| |||
| |||
| Brilliant novinky! Máme v našich radoch star!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Výborne pán D. Prípravné rozdiel nie je potrebné na šnupanie. Mali by ste cítiť hrdí.