![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ја живим у Хоустон, а ја праведан је отишао кроз оркан глупа и мој је цео комшилуку мессед уп. стабла пала на мој травњак испред, а ја немам снаге и за интернет атлеаст 3 дана. им у суберб избеглица у сусједству, мало са елецтрциты. Хтео бих да зна, за будућност, како ја могу да користе батерије на власт мој рачунар, лаптоп, итд. ствари попут ове.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Купите генератора.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да, генератор ће вероватно бити Ваш најбољи кладити ако ваш желе користити рачунар етц једном моћ спушта, већина УПС (непрекидни извор напајања) уређаји не пружају довољно батерије на власт рачунару које је дуго, то су углавном само користе како би се спречило спикес власт, власт капи и сл, а такође омогућавају рачунар затворити доле сигурно и ако власт не иди. Неки серверу УПС уређаји проббалы последња дуже, како би се и покушајте задржати серверима изводи док су се снаге за колико је могуће, али оне ће коштати хиљада долара. Ако сте само желе моћ рачунар када је власт иде доле, вероватно можете добити генератор који ће то учинити за неколико стотина долара бих ударити.