![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Каква банкова сметка, да използвате за вашия бизнес? Abbey Народно направя някои "без такси" бизнес банкиране - вие трябва да внесем, В £ 50 в бизнеса си сметка и А, В £ 50 в "резервна сметка", ако искате някой от тях, но след това, съществуват не постоянни такси или нещо такова, а за разумно количество от ден на ден сделки не съществуват такси. Natwest направи свободни банкови за една година - след като се, че има такса, но не получи бизнес консултант, който можете да видите да се отговори на вашите въпроси, а те предлагат услуги, като например валутни сметки. Търся най Lloyds, както и - те са сходни с Natwest, но предлагат 18 месеца безплатен банкиране. Има ли някой от първа ръка опита на тези или други банки? Ако е така, как да ти ги намери толкова далеч? Кое би ви препоръчваме? |
|
| |||
| |||
| Аз не мисля, че ще използват Lloyds TSB, когато се получи PAYPAL сметката ми дадоха безлихвен заем за защита, когато се извади заем тогава разбрах, бях плащат за това и те излъга за общото аз ще трябва да плати обратно . Когато бях уволнени взех на защитата и те ме принудени да попълните 6 заявления, за да я и я взеха 4 месеца общо против. |
|
| |||
| |||
| Ох, съжалявам да чуя за вашите проблеми. Това заяви, чрез звуците на нея си взема нещо обратно от защита? Аз бях в подобно положение с Barclays след загубата на работа за няколко години назад, а плащането за защита Аз извади не ме за покриване на загубата на моята работа (дълга история, но по същество Barclays Видях я ме напуска работата си voluntarilly , въпреки че всички останали (включително в ЗСВ души) се приема, че е излишно). Кредити са лепкава област, както и защитата на плащане е почти винаги против по един или друг начин. Как са Lloyds бил с текущата си сметка, или да не са с тях? |
|
| |||
| |||
| Моят профил е нормално глоба не имам бизнес все още съм сигурен, че ще трябва да сортирате един аут, преди те да си измислите политика само за мен. |
|
| |||
| |||
| Този добре да се чуе! Надявам се да получа бизнес профил сортирани. Съм имал много караница с моя - те като че ли искате много ID тези дни, и да вземат възрасти да се свържем с вас: ( Успех! |
|
| |||
| |||
| Ползвам Халифакс, но аз не разполагате с бизнеса сметка просто нормални текущата сметка. Каква е разликата между бизнеса и нормално ли? Имате ли още интерес или нещо такова? |
|
| |||
| |||
| Бизнес сметки могат да имат множество подписи, изисквани преди средства могат да бъдат достъпни. Те могат да имат чек книгата и дебитни / кредитни карти, която е на името на фирмата, вместо в лицата име. Те също имат съоръжения за неща, като например международни сделки (с по-ниски такси, отколкото лични банкови сметки), както и възможност да вземат кредитни карти. Наистина няма достатъчно разликата, ако ти не се нуждаят от този тип неща. За много по-малки предприятия, основната полза на един бизнес внимание е, че сте водене бизнес и лични сметки отделно поради което лесно да направите Вашите сметки в края на годината. |
|
| |||
| |||
| А това е добра точка там, за водене лични & отделни търговски сделки. Мисля, че аз съм ОК с това в момента съм на печалба & загуба отчитат в електронна таблица формат. Така че просто записване на всички транзакции с тях и мога да видя какво е направено / изгубени др |
|
| |||
| |||
| Hehe, радвам се да чуя някой организираната:) Аз съм ужасна за поддържане неща актуална в момента. Бях водене щателен записи, но открих, че софтуерът се използва не е бил създаден за работа, а когато реших да се променят приложения Имам халтав отново: ( Аз съм с надеждата да се сортират по сметка най-скоро, така че да мога поне се чувстват уверени, че са в състояние да се отнесе обратно до твърдения, ако нещата станат disorganised. |
|
| |||
| |||
| Ние, използвани за да бъде с HSBC, просто преместени към Natwest. Имаше не щастлив с HSBC за обслужване на клиенти. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да Buld бизнес система, управление на Бизнес система? | 597 | Общи Софтуер Чат | 2 | 3 Дек 2007 12:30 |
| Добър бизнес уеб Силите | alexderwolf | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 8 юни 2007 12:21 |
| Всички собственици на бизнес тук? | Hybr! Г | Изключено Тема Дискусия | 6 | 5-и парламентарен Юни 2007 21:30 |
| Бизнес места, които наемат на 15-16 | kstar | Изключено Тема Дискусия | 12 | 4 юни 2007 23:48 |
| Какво мислите за новия ми флайер за моята ремонт бизнес? | Hybr! Г | Изключено Тема Дискусия | 8 | 26-ти септември 2006 12:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |