по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Най-добър бизнес на банковата сметка?

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 Октомври, 2006, 10:21
Член Група

Default Най-добър бизнес на банковата сметка?

Каква банкова сметка, да използвате за вашия бизнес?

Abbey Народно направя някои "без такси" бизнес банкиране - вие трябва да внесем, В £ 50 в бизнеса си сметка и А, В £ 50 в "резервна сметка", ако искате някой от тях, но след това, съществуват не постоянни такси или нещо такова, а за разумно количество от ден на ден сделки не съществуват такси.

Natwest направи свободни банкови за една година - след като се, че има такса, но не получи бизнес консултант, който можете да видите да се отговори на вашите въпроси, а те предлагат услуги, като например валутни сметки.

Търся най Lloyds, както и - те са сходни с Natwest, но предлагат 18 месеца безплатен банкиране.

Има ли някой от първа ръка опита на тези или други банки? Ако е така, как да ти ги намери толкова далеч? Кое би ви препоръчваме?
Old 20 Октомври, 2006, 23:23
Член Група

Аз не мисля, че ще използват Lloyds TSB, когато се получи PAYPAL сметката ми дадоха безлихвен заем за защита, когато се извади заем тогава разбрах, бях плащат за това и те излъга за общото аз ще трябва да плати обратно . Когато бях уволнени взех на защитата и те ме принудени да попълните 6 заявления, за да я и я взеха 4 месеца общо против.
Old 21 октомври 2006, 10:33
Член Група

Ох, съжалявам да чуя за вашите проблеми.

Това заяви, чрез звуците на нея си взема нещо обратно от защита? Аз бях в подобно положение с Barclays след загубата на работа за няколко години назад, а плащането за защита Аз извади не ме за покриване на загубата на моята работа (дълга история, но по същество Barclays Видях я ме напуска работата си voluntarilly , въпреки че всички останали (включително в ЗСВ души) се приема, че е излишно).

Кредити са лепкава област, както и защитата на плащане е почти винаги против по един или друг начин. Как са Lloyds бил с текущата си сметка, или да не са с тях?
Old 21 октомври 2006, 10:40
Член Група

Моят профил е нормално глоба не имам бизнес все още съм сигурен, че ще трябва да сортирате един аут, преди те да си измислите политика само за мен.
Old 21 октомври 2006, 11:48
Член Група

Този добре да се чуе! Надявам се да получа бизнес профил сортирани. Съм имал много караница с моя - те като че ли искате много ID тези дни, и да вземат възрасти да се свържем с вас: (

Успех!
Old 21 октомври 2006, 11:55
Член Група

Ползвам Халифакс, но аз не разполагате с бизнеса сметка просто нормални текущата сметка. Каква е разликата между бизнеса и нормално ли? Имате ли още интерес или нещо такова?
Old 21 октомври 2006, 12:18
Член Група

Бизнес сметки могат да имат множество подписи, изисквани преди средства могат да бъдат достъпни. Те могат да имат чек книгата и дебитни / кредитни карти, която е на името на фирмата, вместо в лицата име.

Те също имат съоръжения за неща, като например международни сделки (с по-ниски такси, отколкото лични банкови сметки), както и възможност да вземат кредитни карти.

Наистина няма достатъчно разликата, ако ти не се нуждаят от този тип неща. За много по-малки предприятия, основната полза на един бизнес внимание е, че сте водене бизнес и лични сметки отделно поради което лесно да направите Вашите сметки в края на годината.
Old 21 октомври 2006, 12:22
Член Група

А това е добра точка там, за водене лични & отделни търговски сделки. Мисля, че аз съм ОК с това в момента съм на печалба & загуба отчитат в електронна таблица формат. Така че просто записване на всички транзакции с тях и мога да видя какво е направено / изгубени др
Old 21 октомври 2006, 12:37
Член Група

Hehe, радвам се да чуя някой организираната:)

Аз съм ужасна за поддържане неща актуална в момента. Бях водене щателен записи, но открих, че софтуерът се използва не е бил създаден за работа, а когато реших да се променят приложения Имам халтав отново: (

Аз съм с надеждата да се сортират по сметка най-скоро, така че да мога поне се чувстват уверени, че са в състояние да се отнесе обратно до твърдения, ако нещата станат disorganised.
Old 22 октомври 2006, 16:23
Член Група

Ние, използвани за да бъде с HSBC, просто преместени към Natwest. Имаше не щастлив с HSBC за обслужване на клиенти.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Как да Buld бизнес система, управление на Бизнес система? 597 Общи Софтуер Чат 2 3 Дек 2007 12:30
Добър бизнес уеб Силите alexderwolf Уеб дизайн, Хостинг & SEO 2 8 юни 2007 12:21
Всички собственици на бизнес тук? Hybr! Г Изключено Тема Дискусия 6 5-и парламентарен Юни 2007 21:30
Бизнес места, които наемат на 15-16 kstar Изключено Тема Дискусия 12 4 юни 2007 23:48
Какво мислите за новия ми флайер за моята ремонт бизнес? Hybr! Г Изключено Тема Дискусия 8 26-ти септември 2006 12:11
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc