menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Nejlepší Business bankovního účtu?

Reply

Thread Nástroje
Old 20. října 2006, 10:21
Člen Skupina

Default Nejlepší Business bankovního účtu?

Jaký bankovní účet máte použít pro vaše podnikání?

Abbey Národní dělat nějaké 'žádné poplatky' podnikatelské bankovnictví - musíte složit, Â £ 50 v obchodní účet, Ã, Â £ 50 v 'rezervní účet', chcete-li jeden z těchto, ale až po to, že existují žádné stálé poplatky, nebo nic, a za rozumnou částku každodenní transakce nejsou žádné poplatky.

Nawest do bankovnictví zdarma po dobu jednoho roku - poté, co že je poplatek, ale dostanete obchodní poradce, který můžete vidět na odpověď na vaše otázky, a poskytují služby, jako jsou účty v cizí měně.

Hledám na Lloyds stejně - jsou podobné Nawest, ale nabízíme 18 měsíců zdarma bankovnictví.

Má někdo dostal první straně zkušenosti z těchto nebo jiných bankách? Pokud ano, jak jste se, že u nich tak daleko? Což by mi doporučit?
Old 20. října 2006, 23:23
Člen Skupina

Nemyslím si, že jsem se pomocí Lloyds TSB, kdy jsem si PayPal účet mi dali bezplatnou půjčku na ochranu, když jsem si půjčku pak jsem zjistil, byl jsem za ně neplatili a lhal o celkové budu muset vrátit . Když jsem byl vyhodili jsem se na ochraně a nucené mi na vyplnění žádosti o 6 jej získat a trvalo 4 měsíce celkem kon.
Old 21. října 2006, 10:33
Člen Skupina

Ouch, líto, že o své problémy.

To znamená, že by zvuky to, že jste něco zpět z ochrany? Byl jsem v podobné situaci s Barclays poté, co ztratí práci za několik let zpátky, a platba Ochrana jsem ven nepokrývalo mi za ztrátu svého zaměstnání (dlouhý příběh, ale v podstatě Barclays viděl, jak mě opouští svou práci voluntarilly , i když všichni ostatní (včetně JSA osob) připustila, že jsem byla nadbytečná).

Půjčky jsou lepivými oblasti a platba ochrany je téměř vždy con tak či onak. Jak se Lloyds byl se svým běžným účtem, nebo se vám nebude mít jednu s nimi?
Old 21. října 2006, 10:40
Člen Skupina

Můj normální účet byl pokuty není tu činnost jeden ještě vím, že se budete muset řadit jedna před vynalézt politice jen pro mě.
Old 21. října 2006, 11:48
Člen Skupina

To je dobré slyšet! Doufám, že máte obchodního účtu setříděno. Jsem měl spoustu potíží s mine - se zdá, že chci hodně ID těchto dnech a trvat na stáří se dostat zpátky na vás: (

Hodně štěstí!
Old 21. října 2006, 11:55
Člen Skupina

I use Halifax, ale nemám obchodním účtu jen normální běžný účet. Jaký je rozdíl mezi obchodní účet a normální jeden? Máte zájem získat více nebo něco jiného?
Old 21. října 2006, 12:18
Člen Skupina

Podnikatelské účty mohou mít několik podpisů požadovaných finančních prostředků, než lze získat přístup. Mohou mít šekové knížky a debetní nebo kreditní kartu, která je v názvu obchodní místo v osob jméno.

Musí mít také k dispozici zařízení k věcem, jako jsou mezinárodní transakce (s nižšími poplatky než osobní bankovní účet) a zařízením přijímat platební karty.

Fakt, že není velký rozdíl, pokud nepotřebujete ty nejrůznější věci. Pro mnoho menších podniků, což je hlavní přínos mají obchodní účet je v tom, že jste vedení obchodních a osobních účtů oddělené proto snadněji do vašich účtů na konci roku.
Old 21. října 2006, 12:22
Člen Skupina

Aha, že je to dobré místo toho, o uchování osobních & samostatných obchodních transakcí. Myslím, že jsem v pořádku, že se v okamžiku, jak jsem zisku & ztráty v tabulkovém formátu. Tak jsem jen zaznamenat všechny transakce se a vidím, co byl dosažen / ztracené apod.
Old 21. října 2006, 12:37
Člen Skupina

Hehe, pěkné slyšet někoho organizovaného:)

Mám hrozné věci o vedení až do dnešního dne se na chvíli. Byl jsem udržování pečlivé záznamy, ale já jsem zjistila, že jsem byl s použitím softwaru nebyla do práce, a když jsem se rozhodl pro změnu žádosti jsem laxní znovu: (

Já jsem doufal, že se dostanete účet seřazeny tak brzy, že mohu alespoň cítit jistotu v tom, že jsou schopni se odvolávají na prohlášení, pokud to dostanete neorganizovaná.
Old 22. října 2006, 16:23
Člen Skupina

Zvykli jsme si je s HSBC, Just přesunuty do Nawest. Nebyl spokojený s HSBC služby zákazníkům.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.