![]() |
|
| |||
| |||
| Τι τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιείτε για την επιχείρησή σας; Abbey National κάνει κάποια "δεν τελών» τραπεζικών επιχειρήσεων - θα πρέπει να καταθέσει, Â £ 50 στο λογαριασμό της επιχείρησής σας, και A, A £ 50 στο «λογαριασμός αποθεματικών», αν θέλετε ένα από αυτά, αλλά μετά από αυτό, υπάρχουν χρεώσεις ή δεν είναι τίποτα, και για ένα λογικό ποσό από τις καθημερινές συναλλαγές δεν υπάρχουν αμοιβές. Natwest κάνουν δωρεάν τραπεζικές για ένα έτος - μετά ότι υπάρχει ένα τέλος, αλλά έχετε ένα επιχειρηματικό σύμβουλο που θα δείτε να απαντήσω στις ερωτήσεις σας, και προσφέρουν υπηρεσίες, όπως λογαριασμούς σε ξένο νόμισμα. Ψάχνω στο Lloyds και - τους είναι παρόμοια με Natwest, αλλά προσφέρει 18 μήνες δωρεάν τραπεζικής. Έχει κανείς πήρε από πρώτο χέρι εμπειρία από αυτές ή άλλες τράπεζες; Εάν ναι, πώς σας έχουμε βρει μέχρι τώρα; Ποια θα συνιστούσατε; |
|
| |||
| |||
| Δεν νομίζω πως θα είναι με τη χρήση Lloyds TSB όταν έχετε ένα λογαριασμό PayPal μου έδωσαν δωρεάν δάνειο προστασία όταν πήρα ένα δάνειο τότε έμαθα ήμουν πληρώνουν γι 'αυτό και είπε ψέματα για το σύνολο θα πρέπει να επιστρέψει . Όταν ήμουν off που πήρα την προστασία και την αναγκαστική μου να συμπληρώσετε 6 αιτήσεις για να αποκτήσουν και πήρε 4 μήνες συνολικά con. |
|
| |||
| |||
| Ωχ, συγνώμη για να ακούσει τα προβλήματά σας. Κατόπιν τούτου, από τους ήχους του κάνατε κάτι πίσω από την προστασία; Ήμουν σε παρόμοια θέση με την Barclays, αφού έχει χάσει μια θέση εργασίας σε λίγα χρόνια πίσω, και η πληρωμή προστασίας Πήρα αναφέρονται δεν καλύπτει μου για την απώλεια της δουλειάς μου (μεγάλη ιστορία, αλλά κυρίως Barclays Έκριναν ότι η δουλειά μου μου αφήνει voluntarilly , αν και όλοι οι υπόλοιποι (συμπεριλαμβανομένης και της ΚΑΕ άτομα) αποδεκτό ότι ήμουν που απολύονται). Τα δάνεια αποτελούν κολλώδη περιοχή, και την πληρωμή προστασίας είναι σχεδόν πάντα με το ένα ή τον άλλο τρόπο. Πώς έχει γίνει η Lloyds με τον τρέχοντα λογαριασμό, ή μήπως δεν πρέπει να έχει το ένα με αυτούς; |
|
| |||
| |||
| Κανονική μου λογαριασμός έχει προστίμου δεν έχεις μια επιχείρηση μία ακόμη Ξέρω ότι θα πρέπει να ταξινομήσετε ένα από πριν να επινοήσουμε μια πολιτική μόνον για μένα. |
|
| |||
| |||
| Thats καλό να ακούσουν! Ελπίζω να λάβετε υπόψη ταξινομημένο επιχειρήσεων. Έχω είχε μια μεγάλη ταλαιπωρία με το δικό μου - που φαίνεται να θέλει πολλή ID αυτές τις ημέρες, και να λαμβάνουν τις ηλικίες για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας: ( Καλή τύχη! |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ Halifax, αλλά δεν έχω μόνο ένα λογαριασμό επιχειρήσεων κανονική τρέχοντα λογαριασμό. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας επιχείρησης και με ένα κανονικό ένα; Να έχετε περισσότερο ενδιαφέρον ή κάτι άλλο; |
|
| |||
| |||
| Επιχειρήσεων μπορούν να έχουν πολλαπλούς λογαριασμούς υπογραφές που απαιτούνται πριν από κεφάλαια μπορεί να είναι διαθέσιμο. Μπορούν να έχουν μπλοκ επιταγών και χρεωστική / πιστωτική κάρτα που είναι στο όνομα της επιχείρησης, αντί στο όνομα των προσώπων. Πρέπει επίσης να διαθέτουν εγκαταστάσεις για πράγματα όπως οι διεθνείς συναλλαγές (με χαμηλότερες αμοιβές από προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών) και η δυνατότητα της Κοινότητας να λαμβάνουν πιστωτικές κάρτες. Αλήθεια, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά εάν δεν χρειάζεται άλλων τέτοιων ειδών. Για πολλές μικρότερες επιχειρήσεις, το κύριο όφελος της επιχείρησης έχοντας υπόψη είναι ότι είστε διατήρηση προσωπικών λογαριασμών των επιχειρήσεων και, συνεπώς ξεχωριστό πράγμα που καθιστά ευκολότερο να κάνουν τους λογαριασμούς σας στο τέλος του έτους. |
|
| |||
| |||
| Αχ αυτό είναι ένα καλό σημείο εκεί, για την παραμονή των προσωπικών & χωριστές επιχειρηματικές συναλλαγές. Νομίζω ότι είμαι ok με το ότι αυτή τη στιγμή έχω μια κέρδους και του λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσεως σε μορφή φύλλου. Γι 'αυτό ακριβώς καταγράφει όλες τις συναλλαγές σε αυτό και μπορώ να δω τι έχει γίνει / χάσει κτλ. |
|
| |||
| |||
| Hehe, ωραίο να ακούει κάποιος το οργανωμένο:) Είμαι τρομερά πράγματα για την παραμονή μέχρι την ημερομηνία αυτή τη στιγμή. Ήμουν σχολαστική τήρηση αρχείων, αλλά διαπίστωσε ότι το λογισμικό που χρησιμοποιούν ήμουν δεν ήταν μέχρι τη δουλειά, και όταν αποφάσισε να αλλάξει εφαρμογές έχω χαλαρή και πάλι: ( Είμαι ελπίζοντας να αποκτήσετε ένα λογαριασμό ταξινομημένο συντομότερο έτσι ώστε να μπορώ τουλάχιστον αισθάνονται εμπιστοσύνη στην ικανότητα να αναφερθώ σε καταστάσεις, αν τα πράγματα γίνονται ανοργάνωτα. |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με την HSBC, ακριβώς για να κινηθεί πάνω από Natwest. Δεν ήταν ευχαριστημένοι με την εξυπηρέτηση των πελατών της HSBC. |