manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Best Business Bank Account?

Reply

Thread Tools
Old 20. listopad 2006, 10:21
Member Group

Default Best Business Bank Account?

Što učiniti bankovni račun koji koristite za svoju tvrtku?

Abbey National učiniti nešto "ne pristojbe 'poslovnog bankarstva - trebate uplatiti Ã, Â £ 50 u vaš poslovni račun, a, A £ 50 u" rezervat račun "ako želite da jedna od tih, ali nakon toga, postoje troškove ili ne stoji ništa, a za razuman iznos od dana do dana transakcije nema naknade.

Natwest napraviti besplatno bankarstva za jednu godinu dana - nakon toga naknadu, ali dobivate poslovnih savjetnika koje možete vidjeti za odgovor na vaša pitanja, te nude usluge kao što su devizne račune.

Im 'obličje at Lloyds kao - oni su slični Natwest, ali 18 mjeseci nudimo besplatnu bankarstva.

Je li netko dobio prve ruke iskustva od ovih ili drugih banaka? Ako je tako, kako si nađe ih tako daleko? Koji bi ste preporučili?
Old 20. listopad 2006, 23:23
Member Group

Ja ne mislim da će se pomoću Lloyds TSB kada sam dobio PayPal račun Dadoše mene slobodan kredit zaštita kad sam uzeo iz zajma onda sam doznao da je za to plaćaju i oni lagao o ukupnom bih morati vratiti . Kad sam bio položio off sam uzeo iz zaštite i oni prisiljeni da mi ispunite 6 aplikacija da biste dobili Internet i Internet je uzeo 4 mjeseca ukupno con.
Old 21. listopad 2006, 10:33
Member Group

Ouch, žao to čuti o vašim problemima.

Rekao je da, uz zvuke njemu učini nešto dobiti natrag iz zaštite? Bio sam u sličnom položaju s Barclays posle gubimo posao za nekoliko godina leđa, a plaćanje zaštite JA je uzeo vanjska strana ne pokriva me za gubitak moj posao (duga priča, ali u suštini Barclays vidje kako me ostavljajući moj posao voluntarilly , premda su svi ostali (uključujući JSA ljudi) je prihvatio da sam napravio blagoglagoljiv).

Krediti su ljepljive području, kao i plaćanje zaštite je gotovo uvijek con u jedan ili drugi način. Kako su bili sa svojim Lloyds tekući račun, ili da li vi imati jedno nije s njima?
Old 21. listopad 2006, 10:40
Member Group

Moj je račun normalnih fino ne je dobio još jedan poslovni znam da ću morati sortirati jedan prije nego što oni izmisliti neko pravilo samo za mene.
Old 21. listopad 2006, 11:48
Member Group

Taj je dobro čuti! Nadam se da ste dobili razvrstani poslovni račun. Ja sam imao dosta komplikacija s minskim - Čini se da oni žele puno ID ovih dana, i uzeti uzrasta da biste dobili leđa vama: (

Sretno!
Old 21. listopad 2006, 11:55
Member Group

Koristim Halifax, ali mi nemamo poslovnog računa samo normalni tekući račun. Koja je razlika između poslovnog računa i normalno je? Da li više interesa ili nešto?
Old 21. listopad 2006, 12:18
Member Group

Poslovni računi mogu imati višestruke potpisa potrebnih sredstava prije nego što se može pristupiti. Oni mogu imati čekovna knjižica i debitne / kreditne kartice koja je u ime poslovne umjesto na osobe imena.

Oni također imaju objekte za stvari kao što su međunarodne transakcije (uz niže naknade nego osobne bankovne račune) i pogona za snimanje kreditnim karticama.

Stvarno nema puno razlike ako ne trebaju one koješta. Za puno manje poslovne subjekte, glavna prednost ima poslovni račun koji ste čuvanje poslovne i osobne račune zasebne stoga što je jednostavnije za napraviti svoje korisničke račune na koncu godine.
Old 21. listopad 2006, 12:22
Member Group

Ah to je dobra točka postoji, o održavanju osobne i poslovne transakcije odvojene. Mislim da sam ok s tim u ovom trenutku, kao da imam račun dobiti i gubitka u tablicu formata. Tako sam samo u evidenciju svih transakcija i tamo mogu vidjeti što je napravio / izgubljene itd.
Old 21. listopad 2006, 12:37
Member Group

Hehe, lijepo čuti nekoga organiziranog:)

Ja sam strašna o čuvanju stvari do danas u ovom trenutku. Bio sam pedantan čuvanje evidencija, ali otkrio sam da sam bio koristeći softver nije bio na poslu, a kad sam odlučila za promjenu programa Imam olabavljen opet: (

Im 'nadajući da dobijete račun uskoro poredane tako da mogu barem uvjerimo u osjećaju da ste u mogućnosti uputiti natrag na izjave ako dobijete dezorganizirati stvari.
Old 22. listopad 2006, 16:23
Member Group

Mi se s HSBC, samo se preselio preko Natwest. Nije bila zadovoljna HSBC korisnički servis.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako mogu Buld poslovni sustav, upravljanje poslovnom sustavu? 597 Općenito Software Chat 2 3. prosinac 2007 12:30
Dobro Poslovni web domaćini alexderwolf Web Dizajn, Hosting & SEO 2 8. lipnja 2007 12:21
Bilo koju vlasnici poslovnih ovdje? Hybr! D Off Topic Discussion 6 5. lipnja 2007 21:30
Radna mjesta koja iznajmiti na 15-16 kstar Off Topic Discussion 12 4. lipnja 2007 23:48
Što mislite o mom novom letak za popraviti moje tvrtke? Hybr! D Off Topic Discussion 8 26. Sep 2006 12:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.