kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Legjobb Üzleti bankszámlaszám?

Reply

Téma eszközök
Old Október 20 2006, 10:21
Csoport tagja

Mi bankszámlát nem használja az Ön vállalkozását?

Abbey National némi "nem díjak üzleti banking - meg kell letétbe helyeznie, Â £ 50 az Ön üzleti számlájára, és egy, Â £ 50 a tartalékszámla" Ha azt szeretnénk, az egyik ilyen, de azt követően, hogy vannak olyan nincs állandó költségek, vagy ilyesmi, és egy ésszerű összeget napi tranzakciók nincsenek díjak.

NatWest bank nem szabad egy év - után, hogy ez a díj, de ha egy üzleti tanácsadó, hogy látja a választ a kérdésekre, és az általuk nyújtott szolgáltatásokat, például a külföldi valuta számlákat.

I'm looking at Lloyds is - ők hasonló NatWest, hanem a lehetőség, 18 hónapos ingyenes banki.

Birtokol akárki kapott első kézből tapasztalatokat ezek vagy más bank? Ha igen, hogyan találták meg eddig? Ami Önnek ajánljuk?
Old Október 20 2006, 23:23
Csoport tagja

Azt hiszem, nem fogja használni Lloyds TSB, ha kap egy PayPal számla adtak nekem kamatmentes kölcsön, amikor vettem fel kölcsönt, akkor rájöttem én fizetem, és hazudtak a teljes volna visszafizetniük . Amikor elbocsátották Kivettem a védelem és a Kényszerítettek, hogy töltse ki 6 alkalmazásokat, hogy ez és ez volt 4 hónapos, összesen con.
Old Október 21 2006, 10:33
Csoport tagja

Jaj, bocsánat hallani a problémákat.

Ez azt mondta, a hangok, hogy te valamit vissza a védelem? Én is hasonló helyzetben van Barclays elvesztő munkát néhány éve, és a fizetési védelem Kivettem nem vonatkozik rám a veszteséget a dolgom (hosszú történet, de alapvetően Barclays láttam, mint én így az én munkám voluntarilly , holott mindenki más (beleértve a JSA ember) elfogadta, hogy én voltam az elbocsátott).

Hitelek a ragadós területen, és a fizetési védelme szinte mindig a con egy ilyen vagy olyan módon. Hogy Lloyds volt a folyó fizetési mérleg, illetve mit nem egy vele?
Old Október 21 2006, 10:40
Csoport tagja

Saját normál került bírság nincs még egy olyan üzleti tudom én, hogy egy sort ki, mielőtt feltalálni a politika csak nekem.
Old Október 21 2006, 11:48
Csoport tagja

Amit érdemes meghallgatni! Remélem, hogy a vállalkozás számlájára válogatni. Már volt egy csomó probléma az enyém - úgy tűnik, hogy szeretne egy csomó ID ezek a napok, és korok vissza neked: (

Sok szerencsét!
Old Október 21 2006, 11:55
Csoport tagja

Halifax használom, de nem kell egy üzleti számla csak egy rendes folyó fizetési mérleg. Mi a különbség egy vállalkozás számláját, és a szokásos egy? Van még több érdek vagy valamit?
Old Október 21 2006, 12:18
Csoport tagja

Az üzleti számlákat is több aláírást megelőzően szükséges pénzeszközöket lehetne hozzáférni. Ezek a csekkfüzet és betéti / hitelkártya, amely a nevét a vállalkozások helyett a személy neve.

Ugyancsak a szálloda a dolgok, mint például a nemzetközi tranzakciók (az alacsonyabb díjak, mint a személyi bankszámlák), és a lehetőség, hogy hitelkártyát.

Tényleg nincs sok különbség, ha nem kell e féle dolgokat. A sok kisebb vállalkozások, a főbb előnyeit, amelyek a vállalkozás számláját, hogy Ön vezetése üzleti és személyes beszámolót külön így megkönnyíti, hogy a beszámoló végén az év során.
Old Október 21 2006, 12:22
Csoport tagja

Ah, hogy ez egy jó pont van, kb hogy a személyes és üzleti tranzakciók külön. Azt hiszem, én vagyok az OK gombra, hogy abban a pillanatban, amint már a nyereség és veszteség számla egy táblázatkezelő formátumban. Úgyhogy én minden ügyleteket, és tudom, mi történt / elveszett stb
Old Október 21 2006, 12:37
Csoport tagja

Hehe, örülök, hogy valaki hallja szervezni:)

Én kb hogy szörnyű dolgok naprakész pillanatában. Én tartó aprólékos feljegyzéseket, de azt találták, hogy a szoftver-én nem volt használva fel a munkát, és mikor úgy döntöttem, hogy változtatni alkalmazások Van lazaságát újra: (

Remélem, hogy hamarosan egy számla rendezve, akkor legalább érzem, magabiztosan tudja, hogy utalja vissza a kimutatások, ha a dolgok rendezetlen.
Old Október 22 2006, 16:23
Csoport tagja

Mi kell a HSBC, Csak költözött át NatWest. Nem volt elégedett a HSBC ügyfélszolgálat.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.