![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi bankszámlát nem használja az Ön vállalkozását? Abbey National némi "nem díjak üzleti banking - meg kell letétbe helyeznie, Â £ 50 az Ön üzleti számlájára, és egy, Â £ 50 a tartalékszámla" Ha azt szeretnénk, az egyik ilyen, de azt követően, hogy vannak olyan nincs állandó költségek, vagy ilyesmi, és egy ésszerű összeget napi tranzakciók nincsenek díjak. NatWest bank nem szabad egy év - után, hogy ez a díj, de ha egy üzleti tanácsadó, hogy látja a választ a kérdésekre, és az általuk nyújtott szolgáltatásokat, például a külföldi valuta számlákat. I'm looking at Lloyds is - ők hasonló NatWest, hanem a lehetőség, 18 hónapos ingyenes banki. Birtokol akárki kapott első kézből tapasztalatokat ezek vagy más bank? Ha igen, hogyan találták meg eddig? Ami Önnek ajánljuk? |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, nem fogja használni Lloyds TSB, ha kap egy PayPal számla adtak nekem kamatmentes kölcsön, amikor vettem fel kölcsönt, akkor rájöttem én fizetem, és hazudtak a teljes volna visszafizetniük . Amikor elbocsátották Kivettem a védelem és a Kényszerítettek, hogy töltse ki 6 alkalmazásokat, hogy ez és ez volt 4 hónapos, összesen con. |
|
| |||
| |||
| Jaj, bocsánat hallani a problémákat. Ez azt mondta, a hangok, hogy te valamit vissza a védelem? Én is hasonló helyzetben van Barclays elvesztő munkát néhány éve, és a fizetési védelem Kivettem nem vonatkozik rám a veszteséget a dolgom (hosszú történet, de alapvetően Barclays láttam, mint én így az én munkám voluntarilly , holott mindenki más (beleértve a JSA ember) elfogadta, hogy én voltam az elbocsátott). Hitelek a ragadós területen, és a fizetési védelme szinte mindig a con egy ilyen vagy olyan módon. Hogy Lloyds volt a folyó fizetési mérleg, illetve mit nem egy vele? |
|
| |||
| |||
| Saját normál került bírság nincs még egy olyan üzleti tudom én, hogy egy sort ki, mielőtt feltalálni a politika csak nekem. |
|
| |||
| |||
| Amit érdemes meghallgatni! Remélem, hogy a vállalkozás számlájára válogatni. Már volt egy csomó probléma az enyém - úgy tűnik, hogy szeretne egy csomó ID ezek a napok, és korok vissza neked: ( Sok szerencsét! |
|
| |||
| |||
| Halifax használom, de nem kell egy üzleti számla csak egy rendes folyó fizetési mérleg. Mi a különbség egy vállalkozás számláját, és a szokásos egy? Van még több érdek vagy valamit? |
|
| |||
| |||
| Az üzleti számlákat is több aláírást megelőzően szükséges pénzeszközöket lehetne hozzáférni. Ezek a csekkfüzet és betéti / hitelkártya, amely a nevét a vállalkozások helyett a személy neve. Ugyancsak a szálloda a dolgok, mint például a nemzetközi tranzakciók (az alacsonyabb díjak, mint a személyi bankszámlák), és a lehetőség, hogy hitelkártyát. Tényleg nincs sok különbség, ha nem kell e féle dolgokat. A sok kisebb vállalkozások, a főbb előnyeit, amelyek a vállalkozás számláját, hogy Ön vezetése üzleti és személyes beszámolót külön így megkönnyíti, hogy a beszámoló végén az év során. |
|
| |||
| |||
| Ah, hogy ez egy jó pont van, kb hogy a személyes és üzleti tranzakciók külön. Azt hiszem, én vagyok az OK gombra, hogy abban a pillanatban, amint már a nyereség és veszteség számla egy táblázatkezelő formátumban. Úgyhogy én minden ügyleteket, és tudom, mi történt / elveszett stb |
|
| |||
| |||
| Hehe, örülök, hogy valaki hallja szervezni:) Én kb hogy szörnyű dolgok naprakész pillanatában. Én tartó aprólékos feljegyzéseket, de azt találták, hogy a szoftver-én nem volt használva fel a munkát, és mikor úgy döntöttem, hogy változtatni alkalmazások Van lazaságát újra: ( Remélem, hogy hamarosan egy számla rendezve, akkor legalább érzem, magabiztosan tudja, hogy utalja vissza a kimutatások, ha a dolgok rendezetlen. |
|
| |||
| |||
| Mi kell a HSBC, Csak költözött át NatWest. Nem volt elégedett a HSBC ügyfélszolgálat. |