פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

חשבון בנק עסקי הטוב ביותר?

Reply

שרשרת כלים
Old 20 אוקטובר 2006, 10:21
חבר קבוצת

Default חשבון בנק עסקי הטוב ביותר?

מה חשבון בנק אתה משתמש עבור העסק שלך?

Abbey הלאומי לעשות קצת 'לא דמי' עסקי הבנקאות - אתה צריך להפקיד א, א 50 £ חשבון העסק שלך, ואת, א £ 50 ב 'שמורת חשבון' אם אתה רוצה אחד כזה, אבל אחרי זה, יש לא עומד שום דבר חיובי או, ולמען הגיונית כמות היומיומית עסקאות אין עמלות.

Natwest לעשות בחינם הבנקאות במשך שנה - לאחר שיש בתשלום, אבל אתה מקבל יועץ עסקי כי אתה יכול לראות כדי לענות על שאלות, והם מציעים שירותים כמו חשבונות מטבע חוץ.

אני מסתכל Lloyds גם - הם דומים Natwest, אבל להציע 18 חודשים ללא תשלום הבנקאות.

מישהו הגיע ממקור ראשון ניסיון של בנקים אלה או אחרים? אם כך, כיצד יש לך למצוא אותם עד כה? אילו הייתם ממליצים?
Old 20 אוקטובר 2006, 23:23
חבר קבוצת

אני לא חושב שאני יהיה להשתמש Lloyds TSB כאשר אני מקבל חשבון PayPal הם נתנו לי הלוואה ללא תשלום, הגנה כאשר לקחתי הלוואה החוצה אז גיליתי שאני משלם על זה והם שיקרו על סך הייתי צריך לשלם בחזרה . כשהייתי מחוץ מסורגל אני הוצאתי את ההגנה והם הכריחו אותי למלא 6 יישומים כדי לקבל אותו והוא לקח כ 4 חודשים יחד.
Old 21 אוקטובר 2006, 10:33
חבר קבוצת

Ouch, מצטער לשמוע על הבעיות שלך.

עם זאת, לפי צלילי זה שעשית לקבל משהו בחזרה מתוך הגנה? הייתי בעמדה דומה עם Barclays מאבדת לאחר עבודה של כמה שנים אחורה, וכן את התשלום ההגנה אני הוצאתי לא מכסים לי את ההפסד של העבודה שלי (סיפור ארוך, אך למעשה Barclays ראיתי את זה שאני עוזב את העבודה שלי voluntarilly , גם אם כולם (כולל אנשים JSA) קיבל שאני נעשתה מיותרות).

הלוואות הם צמיגי השטח, והתשלום ההגנה היא כמעט תמיד עם אחד בדרך זו או אחרת. כיצד יש Lloyds היה עם החשבון הנוכחי שלך, או שאתה לא צריך לעשות עם אחד מהם?
Old 21 אוקטובר 2006, 10:40
חבר קבוצת

בדרך כלל החשבון שלי כבר לא בתוקף יש עסק אחד עדיין אני יודע שאני יהיה צריך סדר אחד לפני שהם להמציא מדיניות רק בשבילי.
Old 21 אוקטובר 2006, 11:48
חבר קבוצת

Thats טוב לשמוע! אני מקווה שאתה מקבל חשבונות עסקיים מיון. אני כבר היו הרבה בעיות עם שלי - הם רוצים נראה הרבה מזהה בימים אלה, ולקחת בגילאי לחזור אליך: (

בהצלחה!
Old 21 אוקטובר 2006, 11:55
חבר קבוצת

אני משתמש האליפקס, אבל אין לי חשבון עסקי בדרך כלל רק חשבון עובר ושב. מה ההבדל בין עסק רגיל חשבון אחד? האם אתה מקבל יותר עניין או משהו?
Old 21 אוקטובר 2006, 12:18
חבר קבוצת

חשבונות עסקיים יכולים להיות מספר החתימות הנדרש לפני הכספים ניתן לגשת אליהן. הם יכולים לקבל המחאה הספר בחיוב ו / כרטיס אשראי כי הוא על שם העסק במקום של האנשים שם.

הם גם מתקנים עבור דברים כגון עסקאות בינלאומיות (עם עמלות נמוכות יותר מאשר חשבונות בנק אישיים) ואת מתקן לקחת כרטיסי אשראי.

באמת אין הרבה הבדל אם אתה לא צריך אותם מיני דברים. עבור עסקים קטנים רבים, התועלת העיקרית של בעל עסק החשבון שאתה לשמירת העסק אישיים חשבונות נפרדים לכן קל יותר לבצע את זה כדי לעשות את החשבונות בסוף השנה.
Old 21 אוקטובר 2006, 12:22
חבר קבוצת

אה, זה נקודה טובה שם, על שמירת אישי & עסקיות עסקאות נפרדות. אני חושב שאני בסדר עם זה ברגע שאני יש רווח הפסד & בחשבון גיליון אלקטרוני בתבנית. אז אני פשוט כל העסקאות הרשומה שם ואני יכול לראות מה יש שנוצרו / אבידה וכו '
Old 21 אוקטובר 2006, 12:37
חבר קבוצת

Hehe, נחמד לשמוע מישהו מאורגן:)

אני נורא שמח על שמירת הדברים מעודכנת ברגע. אני מקפיד לשמור על תקליטים, אבל אני מצאתי את התוכנה כי אני לא משתמש עד את העבודה, וכאשר החלטתי לשנות יישומים רפה יש לי שוב: (

אני מקווה לקבל חשבון מיון מוקדם, כך לפחות אני יכול להרגיש בטוח ב האפשרות להפנות לראש תוחודל אם הדברים מקבלים disorganised.
Old 22 אוקטובר 2006, 16:23
חבר קבוצת

השתמשנו כדי להיות עם HSBC, פשוט עברה לידי Natwest. האם לא היה מרוצה HSBC שירות לקוחות.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.