![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kokios sąskaitos Ar jūs naudojate savo verslą? Abbey National, kai kurie "jokių mokesčių" verslo klientams - jums reikia deponuoti Ã, Â £ 50 į savo sąskaitą verslo, ir, Â £ 50 "atsargų sąskaita", jei norite, kad vienas iš tų, tačiau po to, kad yra nėra nuolatinis mokesčių arba nieko, o protingas sumą kiekvieną dieną sandoriai nėra mokesčių. NatWest padaryti nemokamai bankininkystės vienerių metų - po to, kad yra mokestis, bet jums verslo konsultantas, kad galėtumėte peržiūrėti atsakyti į Jūsų klausimus, ir jie siūlo paslaugas, pavyzdžiui, užsienio valiutos sąskaitas. Aš ieškau ne Lloyds taip pat - jie panašūs į NatWest, tačiau siūlo 18 mėnesių be bankininkystė. Has anyone got tiesioginės patirties iš šių ar kitų bankų? If so, how have you found jų iki šiol? Kokius galėtumėte rekomenduoti? |
|
| |||
| |||
| I don't think I bus naudojamas "Lloyds TSB kai gaunu sąskaitą paypal jie suteikė man paskolą be apsaugos, kai paėmė paskolą, tada aš sužinojau, buvau mokėti už tai, ir jie melavo apie viso aš turiu grąžinti . Kai man buvo atleista aš paėmė apsauga ir jos privertė mane užpildyti 6 paraiškose gauti jį, ir jis užėmė 4 mėnesius iš viso Con. |
|
| |||
| |||
| Ouch, gaila, kad apie savo problemas. Beje, iki jos skamba jūs ką nors iš nugaros apsaugos? Man buvo panaši padėtis su "Barclays po to praranda darbą keletą metų atgal, ir mokėjimo apsaugos aš paėmė nepadengė mane mano darbo praradimas (ilga istorija, bet iš esmės Barclays matė, kaip mane palieka savo darbo voluntarilly nors visi kiti (įskaitant TSA žmonių) pripažino, kad buvau atleistiems). Paskolos lipni srityje ir mokėjimo apsauga yra beveik visada vienu ar kitu būdu Con. Kaip jau Lloyds buvo su savo atsiskaitomąją sąskaitą, arba jūs neturite su jais? |
|
| |||
| |||
| Mano normalus sąskaita buvo bauda gavo dar vieną verslo Žinau aš turiu rūšiuoti vienas prieš juos išradinėti politika Just for me. |
|
| |||
| |||
| Thats gera klausytis! Tikiuosi jums verslo sąskaitą surūšiuoti. Turėjau daug vargo ir su mano - jie, atrodo, nori tapatybės daug šių dienų, ir imtis amžių grįžti prie jūsų: ( Sėkmės! |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju Halifaksas, bet aš neturiu verslo sąskaitą tiesiog normalus einamąją sąskaitą. Koks skirtumas tarp verslo sąskaita ir normalus vienas skirtumas? Ar gaunate daugiau palūkanų ar kažką? |
|
| |||
| |||
| Verslo sąskaitas galima turėti kelias parašai prieš lėšos gali būti naudojamasi. Jie gali turėti čekių ir debetinės / kreditinės kortelės, kuris yra verslo, o ne asmenims, pavadinimą. Jie taip pat turi galimybes gauti tokių dalykų, kaip tarptautinių sandorių (mažiau mokesčių nei asmeninės banko sąskaitos) ir galimybe priimti kreditinės kortelės. Tikrai nėra didelio skirtumo, jei jums nereikia šių dalykų rūšių. Dėl smulkesnių įmonių aikštelė, pagrindinis privalumas, turintys verslo sąskaitą, kad jūs palaikymo verslo ir asmenines sąskaitas atskirai todėl lengviau atlikti savo sąskaitas metų pabaigoje. |
|
| |||
| |||
| Ah tai gera vieta ten, apie palaikymo asmens ir verslo sandorių atskirai. Manau, kad esu ok su tuo momentu, kaip aš pelno ir nuostolių sąskaitos skaičiuoklės formatu. Taigi aš tiesiog įrašyti visi ten sandorius ir matau, kas buvo padaryta / pralaimėjimų ir tt |
|
| |||
| |||
| Hehe, malonu išgirsti kas organizuoja:) Aš siaubingai nepraras Daiktai iki dienos metu. Aš kruopščiai išsaugoti įrašus, tačiau mes pastebėjome, kad programinės įrangos Aš naudoju nebuvo iki darbo, o kai aš nusprendžiau pakeisti paraiškos aš Lax vėl: ( Aš tikiuosi gauti sąskaitą surūšiuoti greitai, kad galėčiau bent tikri, kad joms būtų galima grąžinti į pareiškimus jei viskas susitvarko neorganizuotas. |
|
| |||
| |||
| Mes kažkada su HSBC, tiesiog perkelti į NatWest. Nebuvo laimingas su HSBC banko klientų aptarnavimo. |