![]() |
|
| |||
| |||
| Ko bankas kontam Jūs izmantojat savam biznesam? Abbey National tie daži "bez maksas" biznesa bankas - jums nepieciešams noguldīt Ã, Â £ 50 jūsu uzņēmuma kontā, un Ã, Â £ 50 "rezervju konts", ja vēlaties viens no tiem, bet pēc tam ir nē pastāvīgos maksājumus vai jebko citu, un par saprātīgu summu ikdienas darījumus nav maksas. NatWest do bezmaksas banku par vienu gadu - pēc tam, ka ir maksa, bet jums biznesa konsultants, ka jūs varat redzēt, lai atbildētu uz jūsu jautājumiem, un tās piedāvā tādus pakalpojumus kā ārvalstu valūtu kontos. I'm looking at Lloyds, kā arī - viņi līdzīgi NatWest, taču piedāvā 18 mēnešu bezmaksas apkalpošanu. Vai kāds ir ieguvuši tiešu pieredzi par šīm vai citām bankām? Ja tā, kā jūs esat konstatēja, ka tie līdz šim? Kuru jūs ieteiktu? |
|
| |||
| |||
| Es nedomāju, ka man būs izmantojot Lloyds TSB kad man paypal kontā viņi man deva bezmaksas aizdevumu aizsardzību, ja es paņēma aizdevumu, tad es uzzināju man bija maksā par to, un viņi meloja par kopējo man būtu jāatmaksā . Kad man bija atlaisti es izņēmis aizsardzību, un viņi spiesti man aizpildīt 6 pieteikumus, lai saņemtu to, un tas aizņēma 4 mēnešus kopā con. |
|
| |||
| |||
| Sakta, žēl uzzināt par savām problēmām. Ka teica, ar to skaņas jūs kaut ko paņemt atpakaļ no aizsardzības? Es biju līdzīgā situācijā Barclays zaudējot darbu dažus gadus atpakaļ, un maksājums aizsardzība man izņēma neattiecas uz mani zaudējums manu darbu (garš stāsts, bet būtībā Barclays redzēja to, kā man atstājot savu darbu voluntarilly , kaut gan visi pārējie (tostarp JSA cilvēkiem) atzina, ka man bija atlaisti). Aizdevumi ir lipīga jomā un maksājumu aizsardzība ir gandrīz vienmēr con vienā vai otrā veidā. Kā ir Lloyds ir Jūsu norēķinu kontā, vai arī jums nav viens ar viņiem? |
|
| |||
| |||
| Mana parastā konts ir naudas sods nav ieguvuši uzņēmējdarbību vienu tomēr es zinu, es ņemšu to kārtot vienam, pirms viņi izgudrot politika tieši man. |
|
| |||
| |||
| Tas ir labi dzirdēt! Ceru, ka jums darījumu kontu sašķirots. Man bija daudz problēmu ar raktuves - tie, šķiet, grib daudz ID šajās dienās, un veikt vecumu, lai saņemtu atpakaļ uz jums: ( Labu veiksmi! |
|
| |||
| |||
| I use Halifax, bet man nav darījumu kontā tikai parastā norēķinu kontā. Kāda ir atšķirība starp darījumu kontu un parasto one? Vai jums vairāk procentiem vai kaut ko? |
|
| |||
| |||
| Uzņēmuma grāmatvedību var būt vairāki paraksti, kas nepieciešams pirms fondus var piekļūt. Tie var čeku grāmatiņu un debetkartes vai kredītkartes, kas ir nosaukums, uzņēmuma, nevis personas vārds. Viņiem ir arī iespējas lietām, piemēram, starptautiskiem darījumiem (ar zemāku maksu par personas bankas kontos) un iespēja veikt kredītkartes. Tiešām nav lielas starpības, ja jums nav vajadzīga tās lietas veidu. Par daudz mazākiem uzņēmumiem, Galvenais ieguvums, kuru biznesa konts ir tas, ka jūs tur biznesa un personīgo kontu atsevišķs tādējādi padarot to vieglāk izdarīt jūsu kontos beigu gadu. |
|
| |||
| |||
| Ah, ka ir labs punkts ir apmēram saglabājot personīgo un biznesa darījumu atsevišķi. Es domāju, ka es esmu ok ar to šobrīd, kā man ir peļņas un zaudējumu pārskatā, izklājlapas formātā. Tāpēc es tikai reģistrē visu, kas tur darījumu un es varu redzēt, kas ir darīts / zaudējis uc |
|
| |||
| |||
| Hehe, jauki dzirdēt kādu organizēto:) Es esmu briesmīga par uzturēšanas stuff līdz dienai, kad. Es biju tur rūpīgi uzskaiti, bet es atklāju, ka programmatūra man bija, izmantojot nebija līdz darbu, un kad es nolēmu mainīt pieteikumu Man pavirši vēlreiz: ( Es ceru, lai iegūtu kontu sorted drīz, lai es varētu vismaz justies pārliecināti, jo ar to var nodot atpakaļ pārskatus, ja lietas iegūt neorganizēta. |
|
| |||
| |||
| Mēs kādreiz ar HSBC, Just pārvietojot uz NatWest. Nebija apmierināts ar HSBC klientu apkalpošanu. |
![]() |
|
| Bookmarks |