rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Best Business konta bankowego?

Reply

Narzędzia wątku
Old 20 październik 2006, 10:21
Członek grupy

Default Best Business konta bankowego?

Jakie konto bankowe używacie dla Twojej firmy?

Abbey National zrobić "bez opłat" działalności bankowej - należy do depozytu, Â £ 50 na koncie firmy, a także, Â £ 50 w "rachunek rezerwy", jeśli chcesz jednym z tych, ale po tym, istnieje nie opłaty stałe lub cokolwiek, na rozsądne kwoty dzień transakcji nie istnieją żadne opłaty.

NatWest zrobić za darmo bankowości jeden rok - po tym istnieje opłaty, ale pojawi się doradcą biznesowym, które można zobaczyć, aby odpowiedzieć na pytania, które oferują usługi takie jak rachunki w walutach obcych.

I'm looking at Lloyds oraz - są one podobne do NatWest, ale oferują 18 miesięcy wolnego bankowego.

Czy ktoś ma doświadczenia z pierwszej ręki z tych lub innych banków? Jeśli tak, jak Pan je znaleźć do tej pory? Co Pan polecić?
Old 20 październik 2006, 23:23
Członek grupy

I don't think I will be użyciu Lloyds TSB, kiedy mogę dostać konto PayPal dali mi wolną pożyczki ochrony kiedy wykupił pożyczki potem dowiedziałem się, byłem płacić za to i oni kłamali o łącznej będę musiał spłacać . Kiedy byłem zwolnieni Zabrałem się do ochrony i oni zmuszeni do mnie, aby wypełnić wnioski, aby otrzymać 6 i 4 miesięcy zajęło łącznie con.
Old 21 października 2006, 10:33
Członek grupy

Ouch, Przepraszamy problemów.

Mimo to, przez dźwięki to udało Ci się dostać coś z ochrony? Byłem w podobnej sytuacji Barclays po utracie pracy za kilka lat wstecz i ochrony płatności brałem obecnie nie obejmuje mnie za utratę mojej pracy (długa historia, ale w istocie Barclays widział go jako pozostawiając mnie moja praca voluntarilly , mimo że wszyscy (w tym osób JSA), że byłem zwolnionych).

Pożyczki są lepkie obszarze ochrony i płatności jest niemal zawsze con w ten czy inny sposób. Jak Lloyds został z rachunku bieżącego, czy też nie dysponuje jednym z nich?
Old 21 października 2006, 10:40
Członek grupy

Moje konto zostało normalnej grzywny nie dostałem Business One jeszcze Wiem, że mamy do sortowania jeden przed wymyślają polityki tylko dla mnie.
Old 21 października 2006, 11:48
Członek grupy

Thats good to hear! I hope you get a konta firmowego posortowane. I've had a sporo kłopotów z kopalni - oni zdają się ma dużo ID tych dni, i podejmuje wieku wrócić do ciebie: (

Powodzenia!
Old 21 października 2006, 11:55
Członek grupy

Używam Halifax, ale nie mam konta firmowego prostu normalnym rachunku obrotów bieżących. Jaka jest różnica między biznes konto i jeden normalny? Czy lepiej zainteresowania lub czegoś?
Old 21 października 2006, 12:18
Członek grupy

Biznes kont może mieć wiele podpisów wymaganych przed funduszy można uzyskać do nich dostęp. Mogą one czek książki i debetowych / karty kredytowej, która jest w nazwie firmy zamiast w imię osoby.

Mają także urządzenia do rzeczy takich jak międzynarodowe transakcje (o niższych opłat niż osobistych kont bankowych) oraz obiekt do karty kredytowej.

Naprawdę nie ma wyraźnych różnic jeśli nie potrzebujesz tych rodzajów rzeczy. Dla wielu mniejszych firm, główne korzyści z posiadania konta firmowego jest to, że jesteś prowadzenia działalności gospodarczej i odrębne konta osobistego w związku z tym łatwiejsze do kont na koniec roku.
Old 21 października 2006, 12:22
Członek grupy

Ach, że to dobry punkt tam o utrzymanie osobistych i biznesowych oddzielnej transakcji. Myślę, że jestem ok z tym w momencie jak mam rachunek zysków i strat w arkuszach kalkulacyjnych. Więc po prostu zapis wszystkich transakcji i nie mogę zobaczyć, co zostało dokonane / zagubione itp.
Old 21 października 2006, 12:37
Członek grupy

Hehe, miło usłyszeć kogoś zorganizowane:)

I'm terrible o zachowaniu stuff aktualne w chwili obecnej. Byłem prowadzenia skrupulatnej ewidencji, ale uznał, że byłem za pomocą oprogramowania nie do pracy, a gdy postanowiłem zmienić aplikacje Mam lax znowu: (

I'm nadzieję dostać konto posortowane tak szybko, że mogę przynajmniej mieć pewność, będąc w stanie odnieść się do oświadczenia, jeżeli rzeczy dostać chaotyczna.
Old 22 października 2006, 16:23
Członek grupy

Kiedyś będzie z HSBC, tylko przeniesione do NatWest. Nie był zadowolony z HSBC obsługi klienta.
Reply

Register

Zakładki