![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ce faci cont bancar în care utilizaţi pentru afacerea dvs.? Abbey National face unele "nu taxele de afaceri bancar - trebuie să depună Ã, Â £ 50 în contul dvs. de afaceri, şi un, Â £ 50 în" contul de rezervă ", dacă doriţi una dintre cele, dar dupa aceea, nu există nu permanente taxe sau ceva, şi pentru o cantitate de bun-simţ de zi cu zi tranzacţiile în care nu există taxe. Natwest bancar face gratuit timp de un an - după ce că nu există o taxă, dar veţi obţine un consultant de afaceri pe care le puteţi vedea să răspundă la întrebările dumneavoastră, şi care le oferă servicii, cum ar fi conturile în valută. Ma uitam la Lloyds, de asemenea - acestea sunt similare cu Natwest, dar oferta 18 luni gratuit bancar. Cineva a luat prima parte a acestor experienţă sau alte banci? Dacă da, cum le-ai găsit până acum? Care ar puteţi recomanda? |
|
| |||
| |||
| Nu cred ca va fi folosind Lloyds TSB când primesc un cont de paypal mi-au dat împrumut gratuit de protecţie, atunci când i-am luat un împrumut atunci am aflat ca am fost plătiţi pentru el şi au mintit cu privire la total mi-ar fi să plătească înapoi . Când am fost pus în afara i-am luat afară de protecţie şi au forţat să-mi completaţi 6 cererile pentru a primi si a luat 4 luni un total con. |
|
| |||
| |||
| Au, îmi pare rău să aud despre problemele tale. Asta a spus, de sunete de aceasta ca ai facut ceva inapoi de la protecţie? Am fost într-o poziţie similară cu Barclays a pierde un loc de muncă, după câţiva ani, şi a plăţii de protecţie Am luat afară nu acoperă-mă pentru pierderea de job-ul meu (poveste lungă, dar în esenţă, Barclays vazut ca-mi părăsesc slujba mea voluntarilly , chiar dacă toată lumea (inclusiv JSA persoane), a acceptat faptul că am fost concediaţi). Împrumuturile sunt lipicioase un domeniu, de plată şi de protecţie este aproape întotdeauna într-un con-un fel sau altul. Cum au fost Lloyds cu dvs. de cont curent, sau vrei să nu aibă o cu ei? |
|
| |||
| |||
| Contul meu normală a fost bine, nu am o afacere încă o Ştiu că va fi la fel unul, înainte de a inventa o politică doar pentru mine. |
|
| |||
| |||
| Thats bucur sa aud! Sper sa primesc un cont de afaceri sortate. Am avut o mulţime de hassle cu a mea - ele par să vrea o grămadă de ID-ul in aceste zile, şi de a lua de ani sa ma intorc la tine: ( Succes! |
|
| |||
| |||
| Eu folosesc Halifax, dar nu am un cont de afaceri doar o normală de cont curent. Care este diferenţa dintre un cont de afaceri şi una normala? Fă-te mai mult interes, sau ceva? |
|
| |||
| |||
| De afaceri poate avea mai multe conturi de semnături necesare înainte de fonduri pot fi accesate. Ele pot avea un cec de carte şi de debit / card de credit, care este în numele de afaceri în loc de un nume de persoane. Ei au, de asemenea, facilităţi pentru lucruri cum ar fi tranzacţiile internaţionale (cu taxe mai mici decât conturile bancare) şi posibilitatea de a lua cărţi de credit. Serios nu există o diferenţă, dacă nu aveţi nevoie de aceste felul de lucruri. Pentru o mulţime de întreprinderile mai mici, principalul avantaj de a avea un cont de afaceri este că vă sunt păstrarea afaceri personale conturi separate şi, prin urmare, ceea ce face mai uşor să-ţi faci contabilă la sfârşitul anului. |
|
| |||
| |||
| Ah că e un bun punct de acolo, despre cum să păstraţi personale & afaceri separate. Cred că eu sunt ok cu faptul că în acest moment ca am un cont de profit şi pierdere într-un format foaie de calcul tabelar. Deci, eu doar a înregistra toate tranzacţiile acolo si nu pot vedea ce a fost făcut / pierdut, etc |
|
| |||
| |||
| Hehe, frumos să auzi pe cineva organizate:) Sunt lucruri teribile despre cum să păstraţi până la data de la momentul respectiv. Am fost păstrarea meticulos de înregistrări, dar am constatat că am fost cu ajutorul software-ului nu a fost până la locul de muncă, şi când am hotărât să schimbe aplicaţii Am Lax din nou: ( Sunt în speranţa de a obţine un cont sortate în curând, astfel încât nu pot simţi cel puţin încrezător în capacitatea de a face referire la declaraţiile înapoi, dacă lucrurile se dezorganizate. |
|
| |||
| |||
| Am folosit pentru a fi cu HSBC, doar pentru a mutat peste Natwest. Nu a fost fericit cu HSBC serviciului de relaţii cu clienţii. |
![]() |
|
| Marcaje |