menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Najlepšie Business bankového účtu?

Reply

Thread Tools
Old 20. októbra 2006, 10:21
Člen Skupina

Default Najlepšie Business bankového účtu?

Aký bankový účet máte použiť pre vaše podnikanie?

Abbey Národné robiť nejaké 'žiadne poplatky' podnikateľské bankovníctvo - musíte zložiť, Â £ 50 v obchodný účet, Ã, Â £ 50 v 'rezervný účet', ak chcete jeden z týchto, ale až po to, že existujú žiadne stále poplatky, alebo nič, a za rozumnú sumu každodenné transakcie nie sú žiadne poplatky.

Nawest do bankovníctva zdarma po dobu jedného roka - potom, čo že je poplatok, ale dostanete obchodný poradca, ktorý môžete vidieť na odpoveď na Vaše otázky, a poskytujú služby, ako sú účty v cudzej mene.

Hľadám na Lloyds rovnako - sú podobné Nawest, ale ponúkame 18 mesiacov zadarmo bankovníctva.

Má niekto dostal prvej strane skúsenosti z týchto alebo iných bankách? Ak áno, ako ste sa, že u nich tak daleko? Čo by mi odporučiť?
Old 20. októbra 2006, 23:23
Člen Skupina

Nemyslím si, že som sa pomocou Lloyds TSB, kedy som si PayPal účet mi dali bezplatnú pôžičku na ochranu, keď som si pôžičku potom som zistil, bol som za ne neplatili a klamal o celkovej budem musieť vrátiť . Keď som bol vyhodili som sa na ochrane a nútenej mi na vyplnenie žiadosti o 6 ho získať a trvalo 4 mesiace celkom kon.
Old 21. októbra 2006, 10:33
Člen Skupina

Ouch, ľúto, že o svoje problémy.

To znamená, že by zvuky to, že ste niečo späť z ochrany? Bol som v podobnej situácii s Barclays potom, čo stratia prácu za niekoľko rokov staré, a platba Ochrana jsem ven nepokrývajú mi za stratu svojho zamestnania (dlhý príbeh, ale v podstate Barclays videl, ako ma opúšťa svoju prácu voluntarilly , aj keď všetci ostatní (vrátane JSA osôb) pripustila, že som bola nadmerná).

Pôžičky sú lepivými oblasti a platba ochrany je takmer vždy con tak či onak. Ako sa Lloyds bol so svojim bežným účtom, alebo sa vám nebude mať jednu s nimi?
Old 21. októbra 2006, 10:40
Člen Skupina

Môj normálny účet bol pokuty nie je tu činnosť jeden ešte viem, že sa budete musieť radiť jedna pred vynalézt politike len pre mňa.
Old 21. októbra 2006, 11:48
Člen Skupina

To je dobré počuť! Dúfam, že máte obchodného účtu Zoradené. Som mal veľa problémov s mine - sa zdá, že chcem veľa ID týchto dňoch a trvať na vek sa dostať späť na vás: (

Veľa šťastia!
Old 21. októbra 2006, 11:55
Člen Skupina

I use Halifax, ale nemám obchodnom účte len normálny bežný účet. Aký je rozdiel medzi obchodný účet a normálne jeden? Máte záujem získať viac alebo niečo iné?
Old 21. októbra 2006, 12:18
Člen Skupina

Podnikateľské účty môžu mať niekoľko podpisov požadovaných finančných prostriedkov, ako možno získať prístup. Môžu mať šekové knižky a debetnú alebo kreditnú kartu, ktorá je v názve obchodné miesto v osôb meno.

Musí mať tiež k dispozícii zariadenia k veciam, ako sú medzinárodné transakcie (s nižšími poplatkami ako osobný bankový účet) a zariadeniam prijímať platobné karty.

Fakt, že nie je veľký rozdiel, ak nepotrebujete tie najrôznejšie veci. Pre mnoho menších podnikov, čo je hlavný prínos majú obchodný účet je v tom, že ste vedenia obchodných a osobných účtov oddelené preto ľahšie do vašich účtov na konci roka.
Old 21. októbra 2006, 12:22
Člen Skupina

Aha, že je to dobré miesto toho, o uchovanie osobných & samostatných obchodných transakcií. Myslím, že som v poriadku, že sa v okamihu, ako som zisku & straty v tabuľkovom formáte. Tak som len zaznamenať všetky transakcie sa a vidím, čo bol dosiahnutý / stratené apod
Old 21. októbra 2006, 12:37
Člen Skupina

Hehe, pekné počuť niekoho organizovaného:)

Mám hrozné veci o vedenie až do dnešného dňa sa na chvíľu. Bol som udržiavanie starostlivé záznamy, ale já jsem zjistila, že som bol s použitím softvéru nebola do práce, a keď som sa rozhodol pre zmenu žiadosti som laxní znova: (

Ja som dúfal, že sa dostanete účet zoradené tak skoro, že môžem aspoň cítiť istotu v tom, že sú schopní sa odvolávajú na vyhlásenie, ak to dostanete zmätočná.
Old 22. októbra 2006, 16:23
Člen Skupina

Zvykli sme si ich s HSBC, Just presunú do Nawest. Nebol spokojný s HSBC služby zákazníkom.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.