мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Бест Бусинесс Банк Аццоунт?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. октобар 2006, 10:21
Мембер Гроуп

Default Бест Бусинесс Банк Аццоунт?

Шта учинити банковни рачун који користите за своју фирму?

Аббеы Натионал урадите нешто "не таксе 'пословног банкарства - треба уплатити А̃, Я £ 50 у ваш пословни налог, а, А 50 £ у" резерват рачун "ако желите да једна од тих, али након тога, постоје трошкове или не стоји ништа, а за разуман износ од дана до дана трансакције нема накнаде.

Натуест направити бесплатно банкарства за једну годину дана - након тога накнаду, али добијате пословних саветника које можете видети за одговор на ваша питања, те нуде услуге као што су девизне рачуне.

Им 'хандсоме код Ллоыдс као - они су слични Натуест, али 18 месеци нудимо бесплатну банкарства.

Да ли је неко добио прве руке искуства од ових или других банака? Ако је тако, како си нађе их тако далеко? Који би сте препуштено?
Old 20. октобар 2006, 23:23
Мембер Гроуп

Ја не мислим да ће се помоћу Ллоыдс ТСБ када сам добио ПаыПал рачун Дадоше мене слободан кредит заштита кад сам узео из зајма онда сам дознао да је за то плаћају и они лагао о укупном бих морати вратити . Кад сам био положио офф сам узео из заштите и они присиљени да ми испуните 6 апликација за добити то и то је узео 4 месеца укупно цон.
Old 21. октобар 2006, 10:33
Мембер Гроуп

Оуцх, жао за чути о вашим проблемима.

Рекао је да, уз звуке њему учини нешто да повратим из заштите? Био сам у сличном положају са Барцлаыс после губимо посао за неколико година леђа, а плаћање заштите ЈА је узео ван не покрива ме за губитак мој посао (дуга прича, али у суштини Барцлаыс видје како ме остављајући мој посао волунтариллы , мада су сви остали (укључујући ЈСА људи) је прихватио да сам направио благоглагољив).

Кредити су лепљив подручју, као и плаћање заштите је готово увек цон у један или други начин. Како су били са својим Ллоыдс текући рачун, или да ли ви да има једно није са њима?
Old 21. октобар 2006, 10:40
Мембер Гроуп

Мој је налог нормалних фино не је добио још један пословни знам да ћу морати сортирати један пре него што они измислити неко правило само за мене.
Old 21. октобар 2006, 11:48
Мембер Гроуп

Тај је добро чути! Надам се да сте добили разврстани пословни рачун. Ја сам имао доста компликација са минско - Чини се да они желе пуно ИД ових дана, и узети узраста за вратити се вама: (

Срећно!
Old 21. октобар 2006, 11:55
Мембер Гроуп

Користим Халифакс, али ми немамо пословног рачуна само нормални текући рачун. Која је разлика између пословног рачуна и нормално је? Да ли више интереса или нешто?
Old 21. октобар 2006, 12:18
Мембер Гроуп

Пословни рачуни могу да имају вишеструке потписа потребних средстава пре него што се може приступити. Они могу да имају чековна књижица и дебитне / кредитне картице која је у име пословне уместо на лица имена.

Они такође имају објекте за ствари као што су међународне трансакције (уз ниже накнаде него личне банковне рачуне) и погона за снимање кредитним картицама.

Стварно нема пуно разлике ако не треба да оне којешта. За пуно мање пословне субјекте, главна предност има пословни рачун који сте чување пословне и личне рачуне засебне зато што је једноставније за направити своје корисничке рачуне на крају године.
Old 21. октобар 2006, 12:22
Мембер Гроуп

Ах то је добра тачка постоји, о одржавању личне и пословне трансакције одвојене. Мислим да сам ок с тим у овом тренутку, као да имам рачун добити и губитка у табелу формата. Тако сам само у евиденцију свих трансакција и тамо могу да видим шта је направио / изгубљене итд
Old 21. октобар 2006, 12:37
Мембер Гроуп

Хехе, лијепо чути некога организованог:)

Ја сам страшна о чувању ствари до данас у овом тренутку. Био сам педантан чување евиденција, али открио сам да сам био помоћу софтвер није био на послу, а кад сам одлучила за промену програма Имам олабављен опет: (

Им 'надајући да добијете рачун ускоро поредане тако да могу барем увјеримо у осећају да сте у могућности упутити натраг на изјаве ако добијете дезорганизирати ствари.
Old 22. октобар 2006, 16:23
Мембер Гроуп

Ми се са ХСБЦ, само се преселио преко Натуест. Није била задовољна ХСБЦ кориснички сервис.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како да Булд пословни систем, управљање пословном систему? 597 Уопштено Софтуаре Цхат 2 3 децембар 2007 12:30
Добро Пословни уеб домаћини алексдеруолф Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 2 8. јуна 2007 12:21
Било коју власници пословних овде? Хыбр! Д Офф Топиц Дисцуссион 6 5. јуна 2007 21:30
Радна места која изнајмити на 15-16 кстар Офф Топиц Дисцуссион 12 4. јуна 2007 23:48
Шта мислите о мом новом летак за поправити моје компаније? Хыбр! Д Офф Топиц Дисцуссион 8 26. Сеп 2006 12:11
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц