![]() |
|
| |||
| |||
| Ne banka hesabı, iş için kullanılır? Abbey National bazı 'hayır ücretini iş bankacılık yapmak - size bir ödeme gerekir  £ 50 işinizi hesabınızda ve,  £ 50' rezerv hesabınızda 'Eğer bir tane isterseniz, ancak bundan sonra var hayır ayakta ücretleri veya herhangi bir şey ve günlük işlemler için bir gün bir mantıklı tutarı için herhangi bir ücret vardır. Bir yıl Natwest yapmak serbest bankacılık - Bundan sonra bir ücreti vardır, ancak bir iş danışmanı sizin sorularınızı cevaplamak için görebilirsiniz almak ve döviz hesapları gibi hizmetler sunuyoruz. Ben Lloyds olarak iyi arıyorum - Onlar Natwest benzer duyuyoruz, ancak teklif 18 ay ücretsiz bankacılık. Kimse bu ya da diğer bankaların ilk elden tecrübe var mı? Eğer öyleyse, nasıl onları şimdiye kadar buldunuz? Size tavsiye ederim? |
|
| |||
| |||
| Sanırım ben beni Ben daha sonra Bunun için ödeme ve onlar hakkında geri ödemek zorunda kalacak toplam yalan söyledim ben buldum kredi dışarı aldı ücretsiz kredi koruma verdi bir PayPal hesabı almak Lloyds TSB kullanarak olacak sanmıyorum . Ben korunması dışarı aldı çıkardılar ve beni almak için 6 uygulamaları doldurmak zorunda ve 4 ay toplam karşı aldı. |
|
| |||
| |||
| Ah, kendi sorunları hakkında duyduğumuz için üzgünüz. Yani, bu sesler tarafından geri koruma bir şey mi söyledi? Ben Barclays ile benzer bir konumda bir kaç yıl önce bir iş kaybetme sonra, ve ben de iş kaybı için (uzun hikaye, fakat esas Barclays yaz voluntarilly işimi bırakarak olarak gördüm koru beni didn't dışarı aldı ödeme koruması oldu olsa bile, (the JSA insanlar da dahil olmak üzere herkes) bu gereksiz) yapıldı kalabilir. Krediler bir yapışkan alan ve ödeme koruma neredeyse her zaman öyle ya da böyle bir karşı olduğunu. Nasıl Lloyds geçerli hesabı olan, ya da var olmayan bir onlarla var mı? |
|
| |||
| |||
| Normal hesap olmuş güzel ama ben önce benim için bir politika icat bir punto gerekecek bildiğiniz bir iş değil bir tane var. |
|
| |||
| |||
| Bu duymak için iyi! Seni düzenlenmiş hesap iş almak umuyoruz. Ben benimki ile uğraşmadan bir çok yaşadım - bu gün kimliği bir çok istediğiniz gibi ve size geri almak için uzun sürebilir: ( Iyi şanslar! |
|
| |||
| |||
| Ben Halifax kullanmak, ama ben sadece normal bir cari bir iş hesabı yok. Ne iş hesabı ve normal bir arasındaki fark nedir? Daha fazla ilgi falan alır mıyım? |
|
| |||
| |||
| İş hesabı birden fazla imza fonlar erişilebiliyorsa önce gerekli olabilir. Bir çek defteri ve banka olabilir / bu iş yerine bir kişi adına adıdır in kredi kartı. Ayrıca uluslararası işlemler gibi şeyler için kişisel banka hesaplarını daha düşük ücretler () ve kredi kartı almak için tesis ile facilities. Gerçekten burada çok fark varsa şey bu tür gerek kalmamasıdır. Küçük işletmelerin bir sürü için, bir iş hesabı olan en önemli yararı, iş ve kişisel hesaplar bu nedenle daha kolay, yıl sonunda hesapları yapmak yaparken ayrı tutmak bulunmaktadır. |
|
| |||
| |||
| Ah bu tutarak ilgili iş ve işlemleri kişisel ayrı bir nokta var, gelin. Gibi bir elektronik tablo biçiminde bir kar ve zarar hesabı ile tamam ben şu anda olduğumu düşünüyorum. Ben sadece tüm işlemleri kayıt ve yapıldığı görebilirsiniz / vb kaybetti |
|
| |||
| |||
| Hehe, bir organize duymak güzel:) Ben bugüne kadar şu anda şeyler tutulması hakkında korkunç yaşıyorum. Ben titiz kayıtlarını tutmak ama ben kullanan yazılım kadar iş için değil, when I var daha gevşek uygulamaları değiştirmeye karar verdi: bulundu ( Ben bir hesap yakında ki en azından güven içinde hissetmek sıralama elde etmek için tablolar Eğer disorganised almak için geri bakın mümkün olma umuduyla yaşıyorum. |
|
| |||
| |||
| Biz HSBC olmak için kullanılan, Yeni Natwest üzerine taşındı. HSBC müşteri hizmetleri memnun değildi. |
![]() |
|
| Bookmarks |