менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Кращі бізнес банківського рахунку?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 жовтня 2006, 10:21
Член групи

Default Кращі бізнес банківського рахунку?

Що банківського рахунку ви використовуєте для вашого бізнесу?

Abbey National банківського бізнесу роблять деякі "не треба платити '- Вам необхідно внести Ã, Â £ 50 у вашому бізнесі рахунком, і А £ 50 в" резервний рахунок ", якщо ви хочете один з них, але після того, є немає підстав звинувачення або що-небудь, а розумна сума дня в день операції не існує зборів.

Natwest робити безкоштовні банківські операції протягом одного року - після, що існує плата, але ви отримаєте консультант з питань бізнесу, які можна побачити відповісти на ваші питання, і вони пропонують такі послуги, як рахунки в іноземній валюті.

Я дивлюся, а Lloyds - вони схожі на NatWest, але пропонують 18 місяці безкоштовного банкінгу.

Хто-небудь отримав перший досвід боку тих чи інших банках? Якщо так, то яким чином ви їх знайшли досі? Якою б ви порекомендували?
Old 20 жовтня 2006, 23:23
Член групи

Я не думаю, я буду використовувати Lloyds TSB, коли я PayPal рахунку вони дали мені безкоштовний захист кредиту, коли я взяв позику тоді я дізнався, що я платив за це, і вони брехали про загальний я б відплатити . Коли я був звільнений Я вийняв захисту, і вони змусили мене заповнити 6 додатка дістати, і вона займає 4 місяці загальна Con.
Old 21 Жовтня 2006, 10:33
Член групи

Ой, вибачте, щоб почути про ваші проблеми.

Тим не менше, під звуки його ви все-таки щось натомість від захисту? Я був у такому ж становищі, з Barclays після втрати роботи кілька років тому, і виплата захист Я вийняв не охоплює мене за втрату моєї роботи (довга історія, але по суті Barclays бачив, як мені залишити мою роботу voluntarilly , хоча все інше (в тому числі JSA осіб) визнали, що я зробив з резервуванням).

Кредити липку область, і оплата захист майже завжди Con в тій чи іншій формі. Яким Lloyds були з вашого поточного рахунку, або ви не працюєте з ними?
Old 21 жовтня 2006, 10:40
Член групи

Мій профіль звичайного був штраф, не отримали ділове але я знаю, мені доведеться одному з роду, перш ніж вони винаходять політиці тільки для мене.
Old 21 жовтня 2006, 11:48
Член групи

Thats приємно чути! Я сподіваюся, ви отримаєте рахунок підприємства відсортовані. У мене було багато клопоту з моїм - вони, здається, хочуть багато ID в ці дні, і прийняти віків, щоб повернутися до вас: (

Удачи!
Old 21 жовтня 2006, 11:55
Член групи

Я використовую Галіфакс, але у мене немає бізнес-рахунок просто нормального поточний рахунок. У чому різниця між бізнес-рахунок і нормальним? Ви отримаєте більше інтересу, чи що?
Old 21 жовтня 2006, 12:18
Член групи

Бізнес рахунку може мати кілька підписів, необхідних перш, ніж кошти можуть бути доступні. Вони можуть мати книгу чека і кредитної / платіжної картки, який знаходиться на ім'я підприємства, а не в назві осіб.

Вони також мають споруди для таких речей, як міжнародні операції (з більш низькими зборами, крім особистого банківського рахунку), а також об'єкти приймати кредитні картки.

Дійсно немає великої різниці, якщо вам не потрібні ці види речей. Для багатьох малих підприємств, основна вигода від наявності бізнес-рахунок є те, що ви тримаєте ділових та особистих рахунках окремої тому робить його легше зробити ваш рахунок в кінці року.
Old 21 жовтня 2006, 12:22
Член групи

А це гарна точка є, про збереження особистих & ділові операції окремо. Я думаю, що все ОК з цим на даний момент, як я прибув & збитків у вигляді електронної таблиці. Так що я просто записувати всі операції там, і я бачу, що було зроблено / Lost т.д.
Old 21 жовтня 2006, 12:37
Член групи

Хе-хе, приємно чути, щоб хтось організував:)

Я страшні речі про збереження до дати на даний момент. Я тримала допитливі, але я виявив, що програмне забезпечення, я використав не справляється з роботою, і коли я вирішив змінити програми Лакса я знову: (

Я сподіваюся отримати рахунок відсортовано найближчим часом, щоб я можу принаймні впевнені в можливості повернути в звітності, якщо отримаєте дезорганізовані речей.
Old 22 жовтня 2006, 16:23
Член групи

Ми звикли бути з HSBC, щойно перейшов до Natwest. Не був задоволений обслуговування клієнтів HSBC.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? 597 General Software чат 2 3 грудня 2007 12:30
Добре хостів Бізнес Мережі alexderwolf Веб дизайн, хостинг & SEO 2 8 червня 2007 12:21
Будь-який бізнес, власники тут? Hybr! D Off Topic Discussion 6 5 червня 2007 21:30
Бізнес місцях, які наймають на 15-16 kstar Off Topic Discussion 12 4 червня 2007 23:48
Що ви думаєте про моєму новому Флаєр для ремонту мого бізнесу? Hybr! D Off Topic Discussion 8 26 вересня 2006 12:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.