![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що банківського рахунку ви використовуєте для вашого бізнесу? Abbey National банківського бізнесу роблять деякі "не треба платити '- Вам необхідно внести Ã, Â £ 50 у вашому бізнесі рахунком, і А £ 50 в" резервний рахунок ", якщо ви хочете один з них, але після того, є немає підстав звинувачення або що-небудь, а розумна сума дня в день операції не існує зборів. Natwest робити безкоштовні банківські операції протягом одного року - після, що існує плата, але ви отримаєте консультант з питань бізнесу, які можна побачити відповісти на ваші питання, і вони пропонують такі послуги, як рахунки в іноземній валюті. Я дивлюся, а Lloyds - вони схожі на NatWest, але пропонують 18 місяці безкоштовного банкінгу. Хто-небудь отримав перший досвід боку тих чи інших банках? Якщо так, то яким чином ви їх знайшли досі? Якою б ви порекомендували? |
|
| |||
| |||
| Я не думаю, я буду використовувати Lloyds TSB, коли я PayPal рахунку вони дали мені безкоштовний захист кредиту, коли я взяв позику тоді я дізнався, що я платив за це, і вони брехали про загальний я б відплатити . Коли я був звільнений Я вийняв захисту, і вони змусили мене заповнити 6 додатка дістати, і вона займає 4 місяці загальна Con. |
|
| |||
| |||
| Ой, вибачте, щоб почути про ваші проблеми. Тим не менше, під звуки його ви все-таки щось натомість від захисту? Я був у такому ж становищі, з Barclays після втрати роботи кілька років тому, і виплата захист Я вийняв не охоплює мене за втрату моєї роботи (довга історія, але по суті Barclays бачив, як мені залишити мою роботу voluntarilly , хоча все інше (в тому числі JSA осіб) визнали, що я зробив з резервуванням). Кредити липку область, і оплата захист майже завжди Con в тій чи іншій формі. Яким Lloyds були з вашого поточного рахунку, або ви не працюєте з ними? |
|
| |||
| |||
| Мій профіль звичайного був штраф, не отримали ділове але я знаю, мені доведеться одному з роду, перш ніж вони винаходять політиці тільки для мене. |
|
| |||
| |||
| Thats приємно чути! Я сподіваюся, ви отримаєте рахунок підприємства відсортовані. У мене було багато клопоту з моїм - вони, здається, хочуть багато ID в ці дні, і прийняти віків, щоб повернутися до вас: ( Удачи! |
|
| |||
| |||
| Я використовую Галіфакс, але у мене немає бізнес-рахунок просто нормального поточний рахунок. У чому різниця між бізнес-рахунок і нормальним? Ви отримаєте більше інтересу, чи що? |
|
| |||
| |||
| Бізнес рахунку може мати кілька підписів, необхідних перш, ніж кошти можуть бути доступні. Вони можуть мати книгу чека і кредитної / платіжної картки, який знаходиться на ім'я підприємства, а не в назві осіб. Вони також мають споруди для таких речей, як міжнародні операції (з більш низькими зборами, крім особистого банківського рахунку), а також об'єкти приймати кредитні картки. Дійсно немає великої різниці, якщо вам не потрібні ці види речей. Для багатьох малих підприємств, основна вигода від наявності бізнес-рахунок є те, що ви тримаєте ділових та особистих рахунках окремої тому робить його легше зробити ваш рахунок в кінці року. |
|
| |||
| |||
| А це гарна точка є, про збереження особистих & ділові операції окремо. Я думаю, що все ОК з цим на даний момент, як я прибув & збитків у вигляді електронної таблиці. Так що я просто записувати всі операції там, і я бачу, що було зроблено / Lost т.д. |
|
| |||
| |||
| Хе-хе, приємно чути, щоб хтось організував:) Я страшні речі про збереження до дати на даний момент. Я тримала допитливі, але я виявив, що програмне забезпечення, я використав не справляється з роботою, і коли я вирішив змінити програми Лакса я знову: ( Я сподіваюся отримати рахунок відсортовано найближчим часом, щоб я можу принаймні впевнені в можливості повернути в звітності, якщо отримаєте дезорганізовані речей. |
|
| |||
| |||
| Ми звикли бути з HSBC, щойно перейшов до Natwest. Не був задоволений обслуговування клієнтів HSBC. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? | 597 | General Software чат | 2 | 3 грудня 2007 12:30 |
| Добре хостів Бізнес Мережі | alexderwolf | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 8 червня 2007 12:21 |
| Будь-який бізнес, власники тут? | Hybr! D | Off Topic Discussion | 6 | 5 червня 2007 21:30 |
| Бізнес місцях, які наймають на 15-16 | kstar | Off Topic Discussion | 12 | 4 червня 2007 23:48 |
| Що ви думаєте про моєму новому Флаєр для ремонту мого бізнесу? | Hybr! D | Off Topic Discussion | 8 | 26 вересня 2006 12:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |