![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No I dont obvykle tak podobně, ale tohle si to. Bojovali a umírali v obou světových válkách vedle vlastních vojáků bojujících za britský lid a pro královnu & country. Mají také v Hongkongu, Malajsie, Borneo, Kypr, Falklands, Kosovu a nyní v Iráku a Afghánistánu a vláda odmítnout dát jim práva, kterou si zaslouží, ale nechť nesnáším kazatelů a teroristických pobyt v naší zemi, přičemž většina tyto statečné kluci se odvrátili. Pomohou udělat váš bit podpisem petici na pomoc Ghurka o získání práv, která si zaslouží -- V Gurkha spravedlnost kampaně Lepší zemřít, než být zbabělec - V Ghurka Motto
|
| |||
| |||
| Máme některé stejné problémy tady ale naštěstí myslím každý má konečně dostali i své zasloužené místo v dějinách knihy, které jsou uznávány pro svou odvahu do vedení a to nejen v USA, ale v bezpečí pomáhají naši spojenci ve válce krát. Je to sakra škoda, že někteří lidé jsou tak ignorant, pokud jde o rasové otázky. Nejsem zdaleka dokonalé, ale když příběhy takhle jít budete myslet kdokoliv s uncový lidstva by mohl udělat správnou věc. Doufám, že získat práva, kterou si zaslouží. Jsou dodnes myslivost a nalezení členové třetí říše. Proč se snaží přinést spravedlnost do správných chlapů stejně. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Výborný příspěvek. Upřímně řečeno, je to ostuda. Podepsáno.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ... díky za vyslání této ...... všechny podepsané.
| |||
| |||
| Podepsáno příliš. Jsem rád, že někdo vyslán, a že tato petice byla zahájena v první řadě. Což mi bylo velmi protože jsem slyšel.Ti chlapi jsou téměř nejlepší / nejobávanějším regiment ve světě (Pouze vytlačeného do SAS) tak proč ---- nemají menší práva v naší zemi, než všechny tyto polské čističky a stavitelé?! Nechápejte mě špatně, já nejsem rasistické o Poláky, I'm fine se jim tady, ale já prostě si myslím, že Gurkhas by měla být taky, pokud ne pak je to jen dvojí standardy, a směšné ty na to. Máme řetězce tří Gurkha nedaleké restaurace (jedna v mém městě a 2 v nearish městech), které jsem vždycky milovala návštěvy, potraviny, velké a mají většinu zaměstnanců skutečně druhu jsem nikdy v žádné známé restauraci. Budu určitě navštíví i častěji nyní.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Wow, to je Gurkha jsou legendární pro jejich zuřivost v boji a loajalitu. Jsem velmi líto, že toto se děje. |
|
| |||
| |||
| Mým hlavním problémem je, že jsou jedním z Queen vlastní pluků! Jak to, že zvuk "Jo jsem pracoval pro královnu, a odvedli dobrou práci krvavé, ale na I'm není dovoleno britské občanství" Bláznivý.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| podepsán, jeho šílený! Zaslouží si to víc, než někteří lidé mohli! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podepsáno a dobře udělal pro uvedení na zde. Myslím, že její absolutní skandál, že není dovoleno usadit se zde, pokud je člověk ochoten bojovat a zemřít pro obyvatele Spojeného království pak myslím, že nejmenší, co můžeme udělat, je umožnit mu žít na zbytek jeho dnů své blízké v zemi bojoval pro. Můj otec bojoval během 2. světové války na Dálném východě a přišli v mnoha z těchto mužů a pokuty nemá nic, ale pochvalu za odvahu a dovednost v boji má rovněž podepsala petici
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Takže to moje červenat, řekl byli nejodvážnější lidi bych si nikdy známý, ne-li jen "Zatraceně blázen!" Pokaždé, když vidím něco o tom na internetových stránkách nebo TV dostává mě likvidaci .. ![]() Každý, kdo jen 10 sekund ji podepsat. Pokud jste Facebook theres také o stejnou skupinu lidí, jako součást návrhu. http://www.facebook.com/home.php? # / g. .. 406 & ref = hledání To budeme vás velmi malou část svého života, ale může theres mnohem šťastnější navždy.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Poker spravedlnost Nutné | JDF569 | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 13. května 2009 03:13 |
| Jablka 'reakci na Vista reklamní kampaň | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 20 | 22. října 2008 10:15 |
| Thread Nástroje | |
| |