μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Καλύτερη να πεθάνουν από το να δειλός - Η Gurkha Δικαιοσύνης Καμπάνια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Απρ 2009, 00:42
Malware Group

Default Καλύτερη να πεθάνουν από το να δειλός - Η Gurkha Δικαιοσύνης Καμπάνια

Well I dont συνήθως κάνουν πράγματα σαν αυτό, αλλά αυτά τα παιδιά το αξίζουν. Οι αγώνες και θυσίες μέσω δύο παγκόσμιοι πόλεμοι μαζί με τους δικούς μας στρατιώτες που αγωνίζονται για τον βρετανικό λαό και για την βασίλισσα και τη χώρα. Έχουν επίσης στο Χονγκ Κονγκ, Μαλαισία, Βόρνεο, την Κύπρο, την Φώκλαντ, το Κοσσυφοπέδιο και τώρα στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και η κυβέρνηση αρνείται να τους παράσχει τα δικαιώματα που τους αξίζει, αντί να αφήσουμε το μίσος και κήρυκες της τρομοκρατίας διαμονή στη χώρα μας, ενώ τα περισσότερα από αυτά τα γενναία παλικάρια έχουν απορριφθεί. Βοήθεια σας κάνουν λίγο, με την υπογραφή της για να βοηθήσει την αναφορά του κέρδους Ghurka τα δικαιώματα που τους αξίζουν -- Η Gurkha Δικαιοσύνης Καμπάνια

Καλύτερα να πεθάνω παρά να είναι δειλός - Το σύνθημα Ghurka

Το σύστημά μου: Steves εξέδρας

Processor (s):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Motherboard:
ASUS M3N78 Pro
Μνήμες:
Corsair 4GB Dual Channel
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
640GB HD Western Digital
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Stock HSF
Network / Internet:
20Mb Virgin Media Broadband
Monitor (ες):
Hanns-G 19 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Premium 64x
Old 28 Απρ 2009, 01:46
Συντονιστής Ομάδας

Είχαμε κάποια από τα ίδια θέματα εδώ, αλλά ευτυχώς πιστεύω ότι ο καθένας έχει πάρει τελικά τους άξιζε και στα βιβλία ιστορίας και αναγνωρίζονται για το θάρρος τους σε μη τήρηση των ΗΠΑ μόνο ασφαλή αλλά βοηθά τους συμμάχους μας στον πόλεμο φορές.

Είναι μια δεκάρα κρίμα που μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ανίδεος, όταν πρόκειται για θέματα φυλετικών. Δεν είμαι τέλειος, αλλά μακριά από τις ιστορίες σαν αυτή, όταν έρθει θα έλεγε κανείς ότι ο καθένας με το ίχνος της ανθρωπότητας θα είναι σε θέση να κάνει το σωστό.

Ελπίζω να αποκτήσουν τα δικαιώματα που τους αξίζει.

Πρόκειται για την ημέρα αυτή το κυνήγι και την εξεύρεση των μελών του τρίτου Ράιχ. Γιατί δεν προσπαθούν να δικαιωθούν οι καλοί επίσης.

Old 28 Απρ 2009, 03:19
Διαχειριστής Ομάδα

Άριστη θέση. Ειλικρινά, είναι ντροπή. Υπογραφή.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 Απρ 2009, 03:48
Ομάδα Δωρητών

Ναι ... ευχαριστίες για την απόσπαση αυτού του ...... όλα υπογράψει.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 Απρ 2009, 09:03
Ομάδα Δωρητών

Υπεγράφη επίσης.

Χαίρομαι που κάποιος δημοσιεύτηκε αυτό και ότι η αναφορά αυτή άρχισε από την πρώτη θέση. Μου εδώ και πολύ διότι άκουσα.

Αυτοί είναι σχεδόν ο καλύτερος / πιο φόβος κατατάσσω στον κόσμο (χάνει μόνο από το SAS), ώστε ο λόγος για τον οποίο το κάνουμε ---- έχουν λιγότερο δικαίωμα στη χώρα μας από όλα αυτά τα πολωνικά προϊόντα καθαρισμού και κατασκευαστές;;!

Μην πάρετε μου λάθος, δεν είμαι ρατσιστική περίπου Πολωνοί, είμαι καλά με τους είναι εδώ, αλλά εγώ πιστεύω ακριβώς το Gurkhas πρέπει να είναι υπερβολικά, αν δεν τότε είναι μόνο δύο μέτρα και δύο σταθμά, και ότι σε αυτές γελοίο.

Έχουμε μια αλυσίδα τριών Gurkha εστιατόρια στη γύρω περιοχή (ένα στην πόλη μου και 2 σε nearish πόλεις) που πάντα αγαπούσε να επισκεφτείτε, τα τρόφιμα που έχουν μεγάλη και η πιο γνήσια μορφή του προσωπικού που έχω γνωρίσει ποτέ σε κανένα εστιατόριο.

Θα είναι σίγουρα ακόμη πιο συχνά επισκέπτεστε τώρα.
Old 28 Απρ 2009, 09:18
Ομάδα Δωρητών

Ουάου, η Gurkha της είναι θρυλικό για τους ferociousness στην μάχη και η πίστη. Έχω μεγάλη λύπη που ακούω αυτό που συμβαίνει.
Old 28 Απρ 2009, 09:25
Ομάδα Δωρητών

Το κύριο ζήτημα είναι ότι είναι μια από τη Βασίλισσα της ίδιας της regiments!

Πώς αυτός ο ήχος "Ναι εργάστηκα για τη Βασίλισσα, και έκανε μια αιματηρή καλή δουλειά, αλλά δεν είμαι δ.ι. επιτρέπεται βρετανική ιθαγένεια»

Τρελός.
Old 28 Απρ 2009, 13:58
Μέλος Ομάδα

υπογράφηκε, το τρελό! Το αξίζουν περισσότερο από ό, τι κάποιοι άνθρωποι θα μπορούσαν!
Old 28 Απρ 2009, 14:59
Ομάδα Δωρητών

Υπογράφηκε και καλά κάνει για τη θέση της εδώ.
Θεωρώ ντροπή το ότι δεν τους επιτρέπεται να εγκατασταθούν εδώ, αν ένας άνθρωπος είναι πρόθυμοι να πεθάνουν για τον αγώνα και οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου, τότε νομίζω ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του επιτρέψει να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής του με του αγαπημένους στη χώρα αγωνίστηκε για.
Ο πατέρας μου πολέμησε στο τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου στη διάρκεια της Άπω Ανατολής και τέθηκε σε πολλά από αυτά τα ωραία και ανδρών δεν έχει τίποτα αλλά για να επαινέσω το θάρρος και την επιδεξιότητα με την καταπολέμηση της έχει επίσης υπογράψει την αναφορά

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 29 Απρίλη 2009, 08:31
Ομάδα Δωρητών

Το ίδιο έκαναν και η δική μου ερυθριώ, είπαν ότι ήταν το πιο γενναίο άνθρωποι που είχε γνωρίσει ποτέ, αν δεν αφορά μόνο "καταραμένο θεό τρελός!"

Κάθε φορά που βλέπω κάτι γι 'αυτό σε ένα δικτυακό τόπο ή τηλεόραση ότι γίνεται εκκαθάριση μου ..

Όλοι λαμβάνουν μόνο 10 δευτερόλεπτα για να το υπογράψει.

Αν έχετε Facebook Theres επίσης μια ομάδα από τα ίδια άτομα, στο πλαίσιο της αναφοράς.
http://www.facebook.com/home.php; # / ζ. .. 406 & ref = αναζήτησης

Θα σας πάρω ένα πολύ μικρό μέρος της ζωής σας, αλλά θα μπορούσε να κάνει Theres πολύ ευτυχισμένος για πάντα.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πόκερ Δικαιοσύνης Needed JDF569 Virus, Spyware & Ασφάλεια 2 13η Μαΐου 2009 03:13
Μήλα "απάντηση στην Vista διαφημιστική καμπάνια evilfantasy Off Topic Συζήτηση 20 22 Οκτ 2008 10:15
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.