![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well I dont obično radimo stvari kao što je ovaj, ali ovi momci to zaslužuju. Oni su se borili i poginuli kroz oba svjetska rata zajedno vlastitih vojnika bori za narod i za britanske kraljice i zemlje. Oni su također služili u Hong Kong, Malaysia, Borneo, Cipar, Falklands, Kosovu i sada u Iraku i Afganistanu i vlade odbijaju dati im prava oni zaslužuju, umjesto da neka mrze preachers i teroristiccke boravka u našoj zemlji, dok je većina ovi su hrabri lads smiriti. Pomoć učiniti vaš bitni potpisivanjem peticije za pomoć Ghurka's steći prava oni zaslužuju -- The Campaign Gurkha Pravosuđe Bolje umrijeti nego biti kukavica - The Ghurka Motto
|
| |||
| |||
| Imali smo neke od istih pitanja ovamo Srećom, ali mislim da svatko ima napokon njihovo stečeno dobro zasluženo mjesto u povijesti knjige i priznaju se za njihovu hrabrost u skladu ne samo u USA ali sigurno pomaže našim saveznicima u ratu puta. To je prokleti Šteta da su neki ljudi tako su u neznanju kada se radi o rasnim pitanjima. Nisam savršena, ali kad je daleko priče kao što je ovaj došao uzduž biste misliti svatko s pantera čovječanstvo će biti u mogućnosti za napraviti prava stvar. Nadam se da oni steknu pravo oni zaslužuju. Oni su do današnjega dana lova i nalaženja članova treći Reich. Zašto ne tražiti da donese pravdu u dobroj dečki as well. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odlican post. Iskreno, to je sramota. Potpis.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... Thanks for posting this ...... sve potpisano.
| |||
| |||
| Potpisan previše. Drago mi je netko objavljena i da će ova peticija pokrenuta je na prvom mjestu. Making me je jako jer sam čula.Te momački jesu skoro najbolje / najviše bojao disciplinovati u svijetu (samo tukli po SAS), pa zašto se onda ---- imaju manje pravo u našoj zemlji od svih tih Poljski čistača i graditelji?! Ne bi mi krivo, nisam rasista o Poljaci, ja sam s njima biti u redu, ali JA pravedan misliti Gurkhas bi trebalo biti previše, ako ne onda samo dvostrukim standardima, i one na koje smiješan. Imamo tri lanca Gurkha Restorani u blizini (jedno u mom gradu i 2 u nearish gradova), koji sam uvijek volio posjetiti, a velik je namirnica imaju najviše zaista ljubazno osoblje koje sam ikada u bilo kojem poznatom restoranu. Ja ću definitivno biti još često posjećujete sada.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Wow, je Gurkha su legendarni za njihovu ferociousness u boju i lojalnosti. Ive 'je žao čuti da je ovo dešava. |
|
| |||
| |||
| Moje glavno pitanje je da su oni jedan od kraljice vlastitim pukovnije! Kako da se zvuk "Oh yeah Ja sam radio za kraljicu, i učini dobrim krvav posao, ali to nisam dozvoljeno britansko državljanstvo" Ludo.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| potpisan, njegova luda! Oni to zaslužuju više nego neki ljudi mogu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potpis i dobro učinio stavljajući ga ovdje. Mislim da je njen apsolutni sramota da njihovi ne smiju dogovarati se ovdje, ako čovjek nije spreman da se bori i umre za stanovnike Velike Britanije onda mislim najmanje što možemo učiniti je da mu dozvolite da žive izvan ostatka svoje dane sa njegov voljenima u zemlji je borila. Moj otac borio u WW2 u krajnjem istoku i je došao preko mnoge od tih muškaraca i fino je ništa, ali pohvala za svoju hrabrost i spretnost u borbenim je potpisao peticiju
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Tako je učinio porumeneti mina, rekao je da su se najhrabriji ljudi on bih ikada poznata, ako ne i samo "Bogom prokleti luda!" Svaki put kad vidim nešto o tome na web stranici ili na TV-on dobiva najviše mi ranu .. ![]() Svatko uzeti samo 10 sekundi da se prijavite ga. Ako imate Facebook theres a po istoj grupi ljudi, kao dio peticije. http://www.facebook.com/home.php? # / g .. 406 & ref = pretraživanje To će Vas odvesti vrlo mali dio svog života, ali bi mogao napraviti puno sretnija theres zauvijek.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Poker pravosuđa potrebna | JDF569 | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 13. svibanj 2009 03:13 |
| Jabuke 'odgovor na Vista oglasnu kampanju | evilfantasy | Off Topic Discussion | 20 | 22. listopad 2008 10:15 |
| Thread Tools | |
| |