![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well I dont dolgok általában nem ilyen, de ezek a srácok megérdemlik. Ezek harcolt és halt meg, a két világháború mellett saját katonák harcolnak a brit nép és a Queen & country. Azt is szolgált Hongkong, Malajzia, Borneo, Ciprus, a Falkland, Koszovó és most, az Irakban és Afganisztánban, és a kormány nem ad nekik jogokat megérdemelnek, hanem hagyja utálom prédikátorok és a terroristák tartózkodhatnak az ország, míg a legtöbb ezek a derék legények is elfordult. Útmutató Ön kissé aláírásával petíciót, hogy segítse az Ghurka a nyereség jogok megérdemelnek -- A gurka Justice Akció Jobb meghalni, mint egy gyáva - A Ghurka Motto
|
| |||
| |||
| Van még néhány, ugyanarra a kérdésre több, mint itt, de azt hiszem, mindenki köszönettel végül felhagyott a jól megérdemelt helyét a történelem könyveket, és felismerte, hogy a bátorság tartása nem csak az USA-ban, de biztos segít szövetségeseink a háborús idők. Ez egy átkozott szégyen, hogy egyes emberek olyan tudatlanok, amikor a faji kérdések. Én messze nem tökéletes, de a történetek így jön azt hiszem, senkinek egy uncia az emberiség képes lenne, hogy a jobb dolog. Remélem azt is, hogy ezek a jogok megérdemelnek. Ezek a mai napig a vadászat és a megállapítás tagjai a Harmadik Birodalom. Miért nem törekednek, hogy a jog, hogy a jó fiúk is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kitűnő hozzászólás. Őszintén szólva, ez egy szégyen. Aláírták.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha ... Kösz, hogy ez a hozzászólás ...... Minden alá.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jelezve is. Glad valaki küldött e, és hogy a petíció indult az első helyen. Még hogy én nagyon mert hallottam.Ezek a srácok szinte a legjobb / legrettegettebb ezredet a világ (Only megverték a SAS), hogy miért ---- Vannak kevésbé jobb nálunk, mint az összes e Lengyel tisztítószerek és építők??! Ne érts félre, nem vagyok rasszista mintegy lengyelek, semmi bajom vele, hogy itt, de azt hiszem, csak a Gurkhas kell is, ha nem, akkor csak a kettős mérce, és az is, hogy nevetséges. Van egy lánc három gurka közelben éttermek (egy város én és 2 nearish városokban), amit mindig is szeretett a látogatás, az élelmiszerek nagy és azokat a valóban kedves személyzet, amit valaha is ismert, minden étteremben. Azt biztosan lehet látogató még gyakrabban most.
|
| |||
| |||
| Wow, a gurka ezek a legendás ferociousness harci és lojalitást. Én nagyon sajnálom, hogy hallom ez történik. |
|
| |||
| |||
| A fő kérdés az, hogy ezek egyike a királynő saját ezredek! Hogyan fejti ki hatását, hogy a hang "Ó, igen dolgoztam a Queen, és azt a rohadt jó munkát végzett, de az én nem lehet a brit állampolgárság" Őrült.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| aláírt, a hülye! Megérdemlik, hogy több, mint néhány ember is! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aláírása, és a jól végzett hozatalért meg itt. Úgy gondolom, hogy abszolút szégyen, hogy nem hagyják leülepedni ide, ha az ember hajlandó harcolni és meghalni a lakosokat, hogy az Egyesült Királyság, akkor azt hiszem, a legkevesebb, amit tehetünk, hogy neki ahhoz, hogy a hátralévő napok ő is szerette az országban ő harcolt. Az apám WW2 alatt harcoltak a Távol-Keleten, s egész sok ilyen szép férfi, és csak dicsérni a bátorság és a harci készség ő is aláírta a petíciót
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Tehát nem az enyém vörösödik, mondta, hogy a legbátrabb ember, amit valaha is ismertek, ha nem csak "istenverte bolond! Minden alkalommal, amikor látom, valamit ezen a honlapon vagy a TV-én kerül felszámolásra .. ![]() Mindenki csak a 10 másodpercet, hogy aláírja. Ha már ott is a Facebook csoport ugyanazok az emberek, mint a petíciót. http://www.facebook.com/home.php? # / g. .. 406 & ref = keresés Ez lesz egy nagyon kis része az életét, de tudta, hogy ott sokkal boldogabb örökre.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Póker Igazságügyi Needed | JDF569 | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 13. május 2009 03:13 |
| Alma "választ a Vista hirdetési kampány | evilfantasy | Off Topic Discussion | 20 | 22. október 2008 10:15 |
| Téma eszközök | |
| |