![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, אני בדרך כלל dont לעשות דברים כאלה אבל זה מגיע חבר 'ה האלה. הם לחמו ומת דרך הן מלחמות העולם לצד שלנו נלחמים עבור החיילים הבריטים אנשים ועל המלכה & הארץ. יש להם גם שרת הונג קונג, מלזיה, Borneo, קפריסין, את Falklands, Kosovo ועכשיו בעיראק ובאפגניסטן לבין הממשלה מסרבים להעניק להם את הזכויות שמגיעות להם, במקום נתנו preachers שונא טרור וכן לשמור על המדינה שלנו בעוד שרוב אלה חבר 'ה אמיצים, הם פנו מהמקום. עזרה לעשות את מעט על ידי חתימה על עצומה כדי לעזור Ghurka של לצבור את הזכויות שמגיעות להם -- את מסע הפרסום Gurkha השופט עדיף למות מאשר להיות פחדן - המוטו של Ghurka
|
| |||
| |||
| יש לנו כמה בעיות של אותה לכאן thankfully אבל אני חושב שכולם לבסוף gotten שלהם הגיע למקום גם את ספרי ההיסטוריה הם מוכרים את האומץ לא רק על שמירת הברית אבל בטוח עוזר ברית שלנו במלחמה פעמים. זוהי בושה כי לעזאזל יש אנשים כל כך בער כאשר מדובר בבעיות גזעני. אני לא מושלם אבל רחוק כאשר לפי סיפורי ככה להתקדם אתה חושב שמישהו היה עם אוקיה של האנושות יהיה מסוגל לעשות את הדבר הנכון. אני מקווה שהם מרוויחים את הזכויות שמגיעות להם. הם עד עצם היום הזה ציד ו מציאת חברים של רייך השלישי. למה לא לנסות להביא צדק על חברה טובה גם כן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצויינת לכתוב. בכנות, זהו קלון. חתום.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן ... תודה על פירסום זה ...... הכל חתום.
| |||
| |||
| נחתם מדי. אני שמח שמישהו Posted זה וכי העתירה היה החלה את המקום הראשון. היה גורם לי מאוד מאז שמעתי.החבר 'ה האלה הם כמעט הכי טוב / חטיבה חששו ביותר בעולם (רק על ידי מכות SAS), אז למה את ---- יש להם פחות זכות על הארץ שלנו יותר מכל אלה פולנית cleaners ו בוני??! לא מבין אותי לא נכון, אני לא גזענית לגבי פולנים, אני בסדר עם אותם להיות כאן, אבל אני פשוט חושב Gurkhas יש יותר מדי, אם לא אז זה רק פעמיים סטנדרטים, ואת אלו באותו מגוחך. יש לנו רשת של שלוש מסעדות Gurkha הסמוכים (אחד בעיירה שלי ב 2 ו nearish ערים) אשר אני תמיד אהבתי לבקר את מזון נהדר והם הכי בכנות סוג הצוות יש לי אי פעם ידועה בכל מסעדה. אני בהחלט להיות מבקר לעיתים קרובות עוד יותר עכשיו.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| וואו, את Gurkha האגדי של נמצאים על ferociousness בקרב ואת נאמנות. אני כבר מצטער מאוד לשמוע שזה קורה. |
|
| |||
| |||
| הבעיה העיקרית שלי היא שהם אחד המלכה משלו regiments! איך זה נשמע "אה כן עבדתי עבור המלכה, וגם עשינו את העבודה טוב מאוד, אבל אני לא na מותר הבריטי האזרחות" משוגע.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| על החתום, את משוגעת! מגיע להם את זה יותר, כך יש אנשים אולי יותר! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| על החתום ואת כל הכבוד ל לשים את זה כאן. אני חושב שלו מוחלט קלון כי שלהם לא אפשרו להתיישב כאן, אם גבר הוא מוכן להילחם ולמות עבור תושבי בריטניה אז אני חושב המעט שאנחנו יכולים לעשות הוא לאפשר לו לחיות את שאר הימים שלו עם את יקיריהן בארץ הוא נלחם עבור. אבא שלי נלחם במהלך WW2 של המזרח הרחוק ושל רבים הגיעו פני אלו של גברים ו בסדר אבל יש דבר שבח על האומץ ועל הכשרון בקרב יש לו גם חתמו על עצומה
|
| |||
| |||
| אז עשיתי את שלי להסמיק, אמרו שהם היו אנשים bravest הוא מעוניין אי פעם ידוע, אם לא רק "משוגע לעזאזל!" כל פעם שאני רואה משהו על זה באתר אינטרנט או טלוויזיה זה מגיע לי את הפצע .. ![]() כל אחד לוקח רק 10 שניות כדי לחתום על זה. אם יש לך Facebook theres גם קבוצה של אותם אנשים, במסגרת העתירה. http://www.facebook.com/home.php? # / 406 & G. .. REF = חיפוש זה יהיה לך לקחת חלק קטן מאוד של החיים שלך, אבל יכול לעשות הרבה יותר מאושרת theres לנצח.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פוקר השופט Needed | JDF569 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 13 במאי 2009 03:13 |
| תפוחים 'בתגובה את מסע הפרסום Vista | evilfantasy | דיון Off topic | 20 | 22 אוקטובר 2008 10:15 |
| שרשרת כלים | |
| |