![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well I dont paprastai do stuff like this, tačiau šie vaikinai nusipelno to. Jie kovojo ir mirė per abu pasauliniai karai kartu su savo karių kovos dėl Didžiosios Britanijos žmonėms ir karalienės ir šalį. Jie taip pat įteiktas Honkonge, Malaizijoje, Borneo saloje, Kipras, Folklendų, Kosove ir dabar Irake bei Afganistane, ir vyriausybė atsisako suteikti jiems teises, kokios jos nusipelno, vietoj to jie tegul nekenčiu pamokslininkų ir teroristų gyventi mūsų šalyje, o daugiausia šių drąsūs vaikinai yra nusigręžė. Pagalba padaryti savo bitų pasirašant peticiją padėti Ghurka's įgyti teises jos vertos -- Gurkha Teisingumo Akcijos Geriau mirti, negu būti bailys - Ghurka Šūkis
|
| |||
| |||
| Pas mus buvo kai tie patys klausimai, kaip čia, bet laimei Manau visi galiausiai įsigijo savo pelnytą vietą istorijos knygose ir yra pripažintas jų drąsą išlaikyti ne tik JAV, bet saugiai padėti mūsų sąjungininkų karo laikų. It's a damn gaila, kad kai kurie žmonės nežino, kad kai kalbama apie rasinę klausimus. Aš iki šiol nėra tobula, bet kai istorijų, kaip tai einam galėtumėte galvoti kas su žmonijos uncija galėtų padaryti teisės dalykas. Tikiuosi, kad jie įgytų teisių jos vertos. Jos yra iki šios dienos medžioklės ir ieškant nariai Trečiasis Reichas. Kodėl nesiekiama suderinti teisingumą gera vaikinai taip pat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puikus pranešimas. Atvirai kalbant, tai yra gėda. Parašas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... Thanks for posting this ...... visi pasirašė.
| |||
| |||
| Parašas taip pat. Džiaugiamės, kad kas nors Posted tai ir mano, kad peticija buvo pradėtas pirmoje vietoje. Dėjo man labai nes aš girdėjau.Šie vaikinai yra beveik geriausia / labiausiai bijojo viryklė visame pasaulyje (tik sumušė SAS), tai kodėl gi ---- jie turi mažiau teisių mūsų šalyje, kaip visi šie lenkų valytojai ir statybininkai?! Don't get me wrong, aš ne apie rasistinius lenkų, I'm fine jų yra čia, bet aš tiesiog manau Gurkhas turėtų būti taip pat, jei ne ten tai tik dvigubus standartus, ir juokingi tie tuo. Turime tris Gurkha restoranų netoliese (Viena grandinė, mano miestas ir 2 nearish miestuose), kurią aš visada mėgo lankyti maisto didelis ir jie dažniausiai tikrai natūra darbuotojams aš kada nors žinoma bet kuriame restorane. Aš tikrai aplankys net dažniau dabar.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Oho, Gurkha's yra legendinis jų Žiauriai mūšio ir lojalumą. Man labai gaila, kad tai vyksta. |
|
| |||
| |||
| Mano pagrindinė problema yra tai, kad jie yra viena iš karalienės savo viryklė! Kaip veikia, kad garso "Oh yeah dirbau Queen, ir padarė kruviną geras darbas, bet na aš neleidžiama Britanijos pilietybė" Pamišęs.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| pasirašyta, jos crazy! jos vertos tai daugiau, nei kai kurie žmonės gali! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parašas ir gerai padaryta už jų išleidimą į čia. Manau, jo absoliuti gėda, kad jų negali išspręsti čia, jei vyras yra pasiruošęs kovoti ir mirti už JK rezidentams, tada manau, jau galime padaryti, tai leisti jam gyventi iš savo dienas likusiam savo artimuosius šalyje jis kovojo. Mano tėvas kovojo per WW2, Tolimuosiuose Rytuose ir atėjo per daugelį šių baudos vyrų ir nieko, bet pagirti už jų drąsą ir gebėjimus kovoti jis taip pat pasirašė peticiją
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Taip ir padarė mano paraudonuoti, sako jie didvyriškiausių žmonių jis kada nors žinoma, jei ne tik "God damn crazy!" Kiekvieną kartą, kai matau ką nors apie šią svetainę ar televizija ji pasireiškia mane likviduojama .. ![]() Kiekvienas pasiimkite 10 sekundžių jį pasirašyti. Jei turite Facebook Theres pat grupėje, tie patys žmonės, kaip peticiją. http://www.facebook.com/home.php? # / g. .. 406 & ref = Search Jis bus rodomas labai mažą dalį savo gyvenimo, bet galėtų Theres daug laimingesni amžinai.