![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well I dont parasti stuff līdzīgs šim, bet šie puiši ir pelnījuši to. Viņi cīnījās un mira ar abiem pasaules kariem līdzās mūsu karavīriem, kas cīnās par Lielbritānijas cilvēkiem un karaliene & country. Viņi ir arī kalpoja Hong Kong, Malaizija, Borneo, Kipra, Folklendas, Kosovā un tagad Irākā un Afganistānā un valdība atsakās dot viņiem tiesības, viņi ir pelnījuši, nevis tie ļauj naida sludinātājiem un terorisma uzturēšanās mūsu valstī, bet lielākā daļa Šo drosmīgo zēniem ir atteikušies. Palīdzēt izdarīt savu artavu, parakstot petīciju, lai palīdzētu Ghurka ir iegūt tiesības, kādas tie ir pelnījuši -- Gurkha Justice Kampaņas Labāk mirt, nekā būt gļēvulis - Ghurka Moto
|
| |||
| |||
| Mums ir bijušas dažas pašus jautājumus nekā šeit, bet par laimi es domāju, ka ikvienam ir beidzot dabūt to arī pelnījis vietu vēstures grāmatas un kuras ir atzītas par savu drosmi, ievērojot ne tikai ASV drošību, bet palīdzot mūsu sabiedrotie kara laikā. It's damn kauns, ka daži cilvēki ir tik nekompetents, ja runa ir par rasu jautājumiem. Es neesmu perfekts līdz šim, bet kad stāstu kā tas nāk kopā jūs domājat kāds ar unci cilvēce varētu darīt pareizās lietas. Es ceru, ka viņi iegūtu tiesības, kādas tie ir pelnījuši. Tie ir uz šo dienu medībām un atrod locekļi Trešā Reiha. Kāpēc necenšas panākt taisnīgumu, lai labi puiši, kā arī. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Excellent post. Atklāti sakot, tas ir kauns. Parakstīšanas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... thanks for posting šī ...... parakstīti.
| |||
| |||
| Parakstīts too. Glad kāds ievietojis šo un ka lūgumraksta tika uzsākta pirmo vietu. Mēdza man ļoti tā es dzirdēju.Šie puiši ir gandrīz labākais / visvairāk baidījās regiment in pasaulē (tikai piekāva ar SAS) Tātad, kāpēc ---- tie ir mazāk tiesības mūsu valstī, nekā visus šos poļu tīrīšanas līdzekļi un celtniekiem?! Don't get me wrong, es neesmu rasistisku par poļiem, I'm fine ar to, ka tos šeit, bet es tikai domāju Gurkhas būtu arī, ja ne, tad tas ir tikai dubultstandarti, un smieklīgs tiem tajā. Mums ir ķēde trīs Gurkha Restorāni tuvumā (One manā pilsētā un 2 nearish pilsētās), kas man vienmēr paticis apmeklēt, pārtikas liels un tie ir visvairāk patiesi veida personāls man kādreiz zināms kādā restorānā. Es noteikti apmeklēs vēl tagad bieži.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Wow, Gurkha's ir leģendārais to ferociousness kaujā un lojalitāti. Man ļoti žēl dzirdēt, tas notiek. |
|
| |||
| |||
| Mans galvenais jautājums ir tas, ka tas ir viens no Queen paša regiments! Kā tas, ka skaņu "Ak, jā, es strādāju par Queen un darīja asiņaina labu darbu, bet na es neesmu atļauts Lielbritānijas pilsonība" Traks.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| parakstīts, crazy! viņi ir pelnījuši to vairāk, nekā daži cilvēki varētu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parakstīts un labi darīts liekot to šeit. Es domāju, ka tās absolūtā kauns, ka to nav atļauts nokārtot šeit, ja cilvēks ir gatavs cīnīties un mirt par no Apvienotās Karalistes iedzīvotājiem, tad es domāju, ka vismaz mēs varam darīt, ir ļaut viņam dzīvot no uz viņa atlikušo dienas viņa tuviniekus šajā valstī, viņš cīnījās par. Mans tēvs cīnījās laikā WW2 in Tālajiem Austrumiem un nonāca pāri daudzi no šiem soda vīriešu un tas nekas, bet atzinību par drosmi un prasmi kaujas viņš arī parakstīja petīciju
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Tā darīja mans nosarkt, teica, ka ir bravest cilvēku viņš vēlētos kādreiz zināma, ja ne tikai "god damn crazy!" Ik reizi, kad es redzu kaut ko par šo tīmekļa vietnē vai TV tā kļūst man likvidēts .. ![]() Ikvienam lietojiet tikai 10 sekundes, to parakstīt. Ja jums ir facebook theres arī grupas paši cilvēki, kā daļa lūgumrakstu. http://www.facebook.com/home.php? # / g. .. 406 & ref = search Tā ņemšu jūs ļoti nelielu daļu no jūsu dzīves, bet varētu theres daudz laimīgāki uz visiem laikiem.
![]() |
|
| Bookmarks |