mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Mai bine să moară decât Fii un laş - Gurkha de Justiţie de campanie

Reply

Thread Tools
Old 28 aprilie 2009, 00:42
Malware Group

Ei bine am dont de obicei, fac chestii din astea, dar astia merita. Ei au luptat şi au murit prin ambele razboaie mondiale, alături de propriul nostru pentru a lupta împotriva soldaţilor britanici şi pentru regina & ţară. De asemenea, acestea au servit la Hong Kong, Malaezia, Borneo, Cipru, Falklands, Kosovo şi acum în Irak şi Afganistan şi Guvernul refuză să le acorde drepturile de care se merită, în loc să le urăsc preachers teroriste şi şedere în ţara noastră în timp ce cea mai mare parte a acestor băieţi sunt curajos sa dovedit departe. Ajuta să-ţi faci de biţi prin semnarea petiţiei, pentru a ajuta la Ghurka a obţine drepturile de care se merita -- Gurkha de Justiţie de campanie

Mai bine să moară decât să fie un laş - The Ghurka Motto

Sistemul meu: Steves velatură

Procesor (e):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Plăci de bază:
ASUS M3N78 Pro
Memorie RAM:
Pirat 4GB Dual Channel
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
640GB Western Digital HD
Optical Drive (e):
LG LightScribe
Cauza / PSU:
Răcire:
Stock HSF
Network / Internet:
20Mb Virgin Media Broadband
Monitor (e):
Hanns-G 19 "Widescreen
Sistem de operare (e):
Vista Premium 64x
Old 28 aprilie 2009, 01:46
Moderator Group

Am avut unele probleme de aceeaşi thankfully pe aici, dar cred că toată lumea a ajuns în final, locul lor bine meritat în cărţi de istorie şi care sunt recunoscute pentru curajul lor în concordanţă nu numai în SUA, dar sigur ajuta aliaţii noştri în război ori.

Este o naibii de ruşine că unii oameni sunt atât de prost atunci când este vorba de probleme de rasă. Nu sunt perfect, de departe, dar, când povestiri ca asta ar trebui să vii şi tu cred că oricine are o uncie de umanitate ar fi în stare să facă ceea ce trebuie.

Sper că au câştigat drepturile de care se merita.

Ele sunt la această zi de vânătoare şi de a găsi membrii celui de-al treilea Reich. De ce să nu încerce să aducă la justiţie tipii buni, de asemenea.

Old 28 aprilie 2009, 03:19
Administrator Group

Excelent post. Sincer, este o rusine. Semnat.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 28 aprilie 2009, 03:48
Grupul de donator

Mda ... Vă mulţumim pentru a posta acest ...... toate semnate.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 aprilie 2009, 09:03
Grupul de donator

Semnat prea.

Mă bucur că cineva acest post şi că petiţia a fost început în primul rând. De luare a fost foarte mine de când am auzit.

Tipii sunt aproape de cel mai bun / cel mai de temut regiment din lume (Numai bătuţi de către SAS) asa ca de ce a ---- face dreapta pe care le-au mai puţin în ţara noastră decât toate aceste poloneză de curăţare şi de constructori??!

Don't get me wrong, nu sunt rasist despre polonezi, N-am nimic cu ei aici, dar eu cred că ar trebui să fie prea Gurkhas, dacă nu, atunci este doar standarde duble, şi de cele la care ridicol.

Avem un lant de trei Gurkha Restaurante apropiere (una în oraş şi 2 în nearish orase) pe care am iubit mereu de a vizita, produsele alimentare pe care le-au mare şi cel mai adevărat fel de personal am cunoscut vreodată în orice restaurant.

Eu voi fi cu siguranta de vizitare chiar mai des acum.
Old 28 aprilie 2009, 09:18
Grupul de donator

Wow, de Gurkha lui sunt legendare de ferocitate în luptă şi de loialitate. Am pare foarte rău să aud asta se întâmplă.
Old 28 aprilie 2009, 09:25
Grupul de donator

My Principala problemă este că sunt unul din Queen's regimente proprii!

Cum ţi se pare "Oh, da am lucrat pentru Queen, şi a făcut un nenorocit de loc de muncă bun, dar na Nu sunt permise British cetăţenie"

Nebun.
Old 28 aprilie 2009, 13:58
Grupul de stat

semnat, la nebunie! merita mai mult decât unii oameni ar putea!
Old 28 aprilie 2009, 14:59
Grupul de donator

Semnat şi bine face pentru a pune-o pe aici.
Cred ca o sa absolută ruşine că nu le este permis să se stabilească aici, în cazul în care un om este dispus să lupte pentru a muri şi a rezidenţilor din Marea Britanie, atunci cred că cel mai puţin ce putem face este de a permite ca el să trăiască în restul de zile, cu lui celor dragi din tara a luptat pentru.
Tatăl meu a luptat în timpul WW2 în Extremul Orient şi a ajuns în multe din aceste bine şi bărbaţi, dar nu are nimic de laudă pentru curajul şi abilităţile lor în luptă pe care le-a semnat, de asemenea, petiţie

Un computer, o dată la mine bate joc de şah
Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.

Sistemul meu: redden137

Procesor (e):
AMD Opteron 165 o / c
Plăci de bază:
asus a8n SLI Deluxe
Memorie RAM:
2GB pirat xms pc3200 platium
Placă grafică (e):
8800gts o / c
Placă de sunet:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (e):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (e):
1x Sony DVD RAM drive 1xphillips DV
Cauza / PSU:
700w moduler PSU
Răcire:
aer
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 29 aprilie 2009, 08:31
Grupul de donator

Deci, nu a mea Redden, au declarat că au fost cel mai curajos oameni dori el cunoscut vreodată, dacă nu chiar "Dumnezeu al naibii de nebuni!"

De fiecare dată când vezi ceva despre asta pe un site sau TV-l ma lichidată ..

Toată lumea să ia doar 10 secunde pentru a-l semneze.

Dacă aveţi Facebook theres de asemenea, un grup de către aceleaşi persoane, ca parte a petiţiei.
http://www.facebook.com/home.php? # / g. .. 406 & ref = căutare

Acesta va avea o foarte mică parte din viaţa ta, dar ar putea face mult mai fericit theres totdeauna.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.