![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine am dont de obicei, fac chestii din astea, dar astia merita. Ei au luptat şi au murit prin ambele razboaie mondiale, alături de propriul nostru pentru a lupta împotriva soldaţilor britanici şi pentru regina & ţară. De asemenea, acestea au servit la Hong Kong, Malaezia, Borneo, Cipru, Falklands, Kosovo şi acum în Irak şi Afganistan şi Guvernul refuză să le acorde drepturile de care se merită, în loc să le urăsc preachers teroriste şi şedere în ţara noastră în timp ce cea mai mare parte a acestor băieţi sunt curajos sa dovedit departe. Ajuta să-ţi faci de biţi prin semnarea petiţiei, pentru a ajuta la Ghurka a obţine drepturile de care se merita -- Gurkha de Justiţie de campanie Mai bine să moară decât să fie un laş - The Ghurka Motto
|
| |||
| |||
| Am avut unele probleme de aceeaşi thankfully pe aici, dar cred că toată lumea a ajuns în final, locul lor bine meritat în cărţi de istorie şi care sunt recunoscute pentru curajul lor în concordanţă nu numai în SUA, dar sigur ajuta aliaţii noştri în război ori. Este o naibii de ruşine că unii oameni sunt atât de prost atunci când este vorba de probleme de rasă. Nu sunt perfect, de departe, dar, când povestiri ca asta ar trebui să vii şi tu cred că oricine are o uncie de umanitate ar fi în stare să facă ceea ce trebuie. Sper că au câştigat drepturile de care se merita. Ele sunt la această zi de vânătoare şi de a găsi membrii celui de-al treilea Reich. De ce să nu încerce să aducă la justiţie tipii buni, de asemenea. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Excelent post. Sincer, este o rusine. Semnat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mda ... Vă mulţumim pentru a posta acest ...... toate semnate.
| |||
| |||
| Semnat prea. Mă bucur că cineva acest post şi că petiţia a fost început în primul rând. De luare a fost foarte mine de când am auzit.Tipii sunt aproape de cel mai bun / cel mai de temut regiment din lume (Numai bătuţi de către SAS) asa ca de ce a ---- face dreapta pe care le-au mai puţin în ţara noastră decât toate aceste poloneză de curăţare şi de constructori??! Don't get me wrong, nu sunt rasist despre polonezi, N-am nimic cu ei aici, dar eu cred că ar trebui să fie prea Gurkhas, dacă nu, atunci este doar standarde duble, şi de cele la care ridicol. Avem un lant de trei Gurkha Restaurante apropiere (una în oraş şi 2 în nearish orase) pe care am iubit mereu de a vizita, produsele alimentare pe care le-au mare şi cel mai adevărat fel de personal am cunoscut vreodată în orice restaurant. Eu voi fi cu siguranta de vizitare chiar mai des acum. |
|
| |||
| |||
| Wow, de Gurkha lui sunt legendare de ferocitate în luptă şi de loialitate. Am pare foarte rău să aud asta se întâmplă. |
|
| |||
| |||
| My Principala problemă este că sunt unul din Queen's regimente proprii! Cum ţi se pare "Oh, da am lucrat pentru Queen, şi a făcut un nenorocit de loc de muncă bun, dar na Nu sunt permise British cetăţenie" Nebun. |
|
| |||
| |||
| semnat, la nebunie! merita mai mult decât unii oameni ar putea! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Semnat şi bine face pentru a pune-o pe aici. Cred ca o sa absolută ruşine că nu le este permis să se stabilească aici, în cazul în care un om este dispus să lupte pentru a muri şi a rezidenţilor din Marea Britanie, atunci cred că cel mai puţin ce putem face este de a permite ca el să trăiască în restul de zile, cu lui celor dragi din tara a luptat pentru. Tatăl meu a luptat în timpul WW2 în Extremul Orient şi a ajuns în multe din aceste bine şi bărbaţi, dar nu are nimic de laudă pentru curajul şi abilităţile lor în luptă pe care le-a semnat, de asemenea, petiţie
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Deci, nu a mea Redden, au declarat că au fost cel mai curajos oameni dori el cunoscut vreodată, dacă nu chiar "Dumnezeu al naibii de nebuni!" De fiecare dată când vezi ceva despre asta pe un site sau TV-l ma lichidată .. ![]() Toată lumea să ia doar 10 secunde pentru a-l semneze. Dacă aveţi Facebook theres de asemenea, un grup de către aceleaşi persoane, ca parte a petiţiei. http://www.facebook.com/home.php? # / g. .. 406 & ref = căutare Acesta va avea o foarte mică parte din viaţa ta, dar ar putea face mult mai fericit theres totdeauna. |