![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No I dont obvykle tak podobne, ale tohle si to. Bojovali a umírali v oboch svetových vojnách vedľa vlastných vojakov bojujúcich za britský ľud a pre kráľovnú & country. Majú tiež v Hongkongu, Malajzii, Borneo, Cyprus, Falklands, Kosove a teraz v Iraku a Afganistane a vláda odmietnuť dať im práva, ktorú si zaslúži, ale nechť nesnáším kazatelů a teroristických pobyt v našej krajine, pričom väčšina tieto statočné chlapci sa odvrátili. Pomôžu urobiť váš bit podpisom petíciu na pomoc Ghurka o získanie práv, ktoré si zaslúžia -- V Gurkha spravodlivosť kampane
Lepšie zomrieť, ako byť zbabělec - V Ghurka Motto
|
|
|||
|
|||
|
Máme niektoré rovnaké problémy tady ale našťastie myslím každý má konečne dostali aj svoje zaslúžené miesto v dejinách knihy, ktoré sú uznávané pre svoju odvahu do vedenia a to nielen v USA, ale v bezpečí pomáhajú naši spojenci vo vojne krát.
Je to sakra škoda, že niektorí ľudia sú tak ignorant, pokiaľ ide o rasovej otázky. Nejsem zďaleka dokonalé, ale keď príbehy takhle ísť budete myslieť ktokoľvek s uncový ľudstva by mohol urobiť správnu vec. Dúfam, že získať práva, ktorú si zaslúžia. Sú dodnes poľovníctvo a nájdenie členovia tretej ríše. Prečo sa snaží priniesť spravodlivosť do správnych chlapov rovnako. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Výborný príspevok. Úprimne povedané, je to hanba. Podpísané.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo ... vďaka za vyslanie tejto ...... všetky podpísané.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Podpísané príliš.
Som rád, že niekto vyslaný, a že táto petícia bola zahájená v prvej rade. Čo mi bolo veľmi pretože som počul.Tí chlapi sú takmer najlepšie / najobávanejším regiment vo svete (Iba vytlačeného do SAS) tak prečo ---- nemajú menšie práva v našej krajine, ako všetky tieto poľské čističky a stavitelia?! Nechápejte ma zle, já nejsem rasistické o Poliakmi, I'm fine sa im tu, ale já prostě si myslím, že Gurkhas by mala byť taky, ak nie potom je to len dvojité štandardy, a směšné ty na to. Máme reťazca troch Gurkha neďalekej reštaurácie (jedna v mojom meste a 2 v nearish mestách), ktoré som vždy milovala návštevy, potraviny, veľké a majú väčšinu zamestnancov skutočne druhu som nikdy v žiadnej známej reštaurácii. Budem určite navštívia aj častejšie teraz.
|
|
|||
|
|||
|
Wow, to je Gurkha sú legendárne pre ich zúrivosť v boji a lojalitu. Som veľmi ľúto, že toto sa deje.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mojím hlavným problémom je, že sú jedným z Queen vlastné pluk!
Ako to, že zvuk "Jo som pracoval pre kráľovnú, a odviedli dobrú prácu krvavé, ale na I'm nie je dovolené britské občianstvo" Bláznivý.
|
|||
|
|||
|
podpísaný, jeho šialený! Zaslúži si to viac, ako niektorí ľudia mohli!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Podpísané a dobre urobil pre uvedenie na tu.
Myslím, že jej absolútny škandál, že nie je povolené usadiť sa tu, ak je človek ochotný bojovať a zomrieť pre obyvateľov Spojeného kráľovstva potom myslím, že najmenšie, čo môžeme urobiť, je umožniť mu žiť na zvyšok jeho dní svojich blízkych v krajine bojoval pre. Môj otec bojoval počas 2. svetovej vojny na Ďalekom východe a prišli v mnohých z týchto mužov a pokuty nemá nič, ale pochvalu za odvahu a zručnosť v boji má tiež podpísala petíciu
|
|
|
|||
|
|||
|
Takže to moje červena, povedal boli najodvážnejšie ľudí by som si nikdy známy, ak nie len "zatraceně blázon!"
Zakaždým, keď vidím niečo o tom na internetovej stránke alebo TV dostáva mě likvidácii .. ![]() Každý, kto len 10 sekúnd ju podpísať. Ak ste Facebook Theres aj o rovnakú skupinu ľudí, ako súčasť návrhu. http://www.facebook.com/home.php? # / g. .. 406 & ref = hľadanie To budeme vás veľmi malú časť svojho života, ale môže Theres oveľa šťastnejší navždy.