![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уелл И донт обично радимо ствари као што је овај, али ови момци то заслужују. Они су се борили и погинули кроз оба светска рата заједно сопствених војника бори за народ и за британске краљице и земље. Они су такође служили у Хонг Конг, Малаысиа, Борнео, Кипар, Фалкландс, Косову и сада у Ираку и Авганистану и владе одбијају да да им права они заслужују, уместо да нека мрзе преацхерс и терористиццке боравка у нашој земљи, док је већина ови су храбри ладс смирити. Помоћ учинити ваш битни потписивањем петиције за помоћ Гхурка'с стећи права они заслужују -- Тхе Цампаигн Гуркха Правосуђе Боље умрети него бити кукавица - Тхе Гхурка Мотто
|
| |||
| |||
| Имали смо неке од истих питања овамо Срећом, али мислим да свако има напокон њихово стечено добро Заслужено место у историји књиге и признају се за њихову храброст у складу не само у УСА али сигурно помаже нашим савезницима у рату пута. То је проклети Штета да су неки људи тако су у незнању када се ради о расним питањима. Нисам савршена, али кад је далеко приче као што је овај дошао уздуж бисте мислити свако са Пантер човечанство ће бити у могућности за направити права ствар. Надам се да они стекну право они заслужују. Они су до данашњег дана лова и налажења чланова трећи Реицх. Зашто не тражити да донесе правду у доброј момци ас уелл. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Одлицан пост. Искрено, то је срамота. Потпис.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп ... Тханкс фор постинг тхис ...... све потписано.
| |||
| |||
| Потписан превише. Драго ми је неко објављена и да ће ова петиција покренута је на првом месту. Макинг ме је јако јер сам чула.Те момачки бити скоро најбоље / највише бојао дисциплиновати у свету (само тукли по САС), па зашто се онда ---- имају мање право у нашој земљи од свих тих Пољски чистача и градитељи?! Не би ми криво, нисам расиста о Пољаци, ја сам са њима бити у реду, ипак ЈА праведан мислити Гуркхас би требало да буде превише, ако не онда само двоструким стандардима, и оне на које смешан. Имамо три ланца Гуркха Ресторани у близини (једно у мом граду и 2 у неарисх градова), који сам увек волео посетити, а велик је намирница имају највише заиста љубазно особље које сам икада у било ком познатом ресторану. Ја ћу дефинитивно бити још често посећујете сада.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Уоу, је Гуркха су легендарни за њихову фероциоуснесс у боју и лојалности. Иве 'је жао чути да је ово дешава. |
|
| |||
| |||
| Моје главно питање је да су они један од краљице сопственим пука! Како да се звук "Ох ыеах Ја сам радио за краљицу, и учини добрим крвав посао, али то нисам дозвољено британско држављанство" Лудо.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| потписан, његова луда! Они то заслужују више него неки људи могу! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потпис и добро учинио стављајући га овде. Мислим да је њен апсолутни срамота да њихови не смеју договарати се овде, ако човек није спреман да се бори и умре за становнике Велике Британије онда мислим најмање што можемо учинити је да му дозволите да живе ван остатка своје дане са његов вољеним у земљи је борила. Мој отац борио у УУ2 у крајњем истоку и је дошао преко многе од тих мушкараца и фино је ништа, али похвала за своју храброст и вештина у борбеним је потписао петицију
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Тако је учинио поруменети мина, рекао је да су се најхрабрији људи он бих икада позната, ако не и само "Богом проклети луда!" Сваки пут кад видим нешто о томе на веб страници или на ТВ-он добија највише ми рану .. ![]() Свако узети само 10 секунди да се пријавите га. Ако имате Фацебоок Тхереса а по истој групи људи, као део петиције. хттп://ууу.фацебоок.цом/хоме.пхп? # / г .. 406 & реф = претрагу То ће Вас одвести врло мали део свог живота, али би могао направити пуно сретнији Тхереса заувек.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Покер правосуђа потребна | ЈДФ569 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 13 мај 2009 03:13 |
| Јабуке 'одговор на Виста огласну кампању | евилфантасы | Офф Топиц Дисцуссион | 20 | 22 октобар 2008 10:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |