![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet genelde bu ama bu çocuklar hak gibi şeyler yapmak dont. Onlar savaştı ve öldü kendi askerleri İngiliz halkı için mücadele ve kraliçe ve ülkenin yanı sıra, her iki dünya savaşı boyunca. Ayrıca Hong Kong, Malezya, Borneo, Kıbrıs, Falklands, Kosova ve şimdi Irak ve Afganistan ve hükümetin bunları onlar hak hak vermek reddetmek yerine, bu izin hizmet var preachers ve ülkemizde terör kalmak nefret en süre Bu cesur bayanlar yüz çevirdiler vardır. Bu Ghurka's elde onlar hak hak yardım için dilekçe imza ile düşeni yapmak Yardım -- Bu GURKHA Adalet Kampanya Daha iyi bir korkak olmamalı ölmeyi - Bu Ghurka Slogan
|
| |||
| |||
| Biraz buraya Aynı sorunların ancak Minnetle Herkesin sonunda onların da tarih kitaplarında ve yeri hak ve cesaret için sadece ABD güvenli ama savaş zamanlarında müttefiklerimiz yardım devam tanınan kazanılmış var oldu. Bu, bazı insanlar bu kadar cahil bir lanet utanç zaman ırksal sorunlar konusunda's. Ben çok, ancak mükemmel değilim zaman böyle hikayeler herkesin insanlığa bir ons ile doğru şeyi yapmak mümkün olacağını düşünürdüm hadi. Ben onlar hak hak kazanmak umuyoruz. Bu gün avcılık ve Üçüncü Reich ve bulma üyeleridir. Neden iyi çocuklar için de adalet getirmek için çalışmaktadır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mükemmel yazı. Açıkçası, bu bir rezalet's. Imzaladı.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet ... Bu ...... gönderdiğiniz için teşekkürler Tüm imzaladı.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok imzalı. Birisi bu yayınlanan bu dilekçe ilk yerde başlayan sevindim. Çok yaz yapma Been bende duydum.Bu çocuklar dünyanın neredeyse en iyi / en korkulan alay (Sadece SAS tarafından) bu yemiş neden ---- bizim ülkedeki bütün bu lehçe temizleyiciler ve Üreticileri daha az hakkı var mı var?? Beni yanlış, ben Polonyalılar hakkında ırkçı değilim gelmesin, onları burada olmak güzel, ancak sadece çok Gurkhas olmalı da değilse o zaman sadece çifte standart, ve onları gülünç olanları's. Benim kasabasında üç GURKHA Restoranlar nearby (Tek bir zincir ve 2 nearish kentte) Ben her zaman ziyaret etmek sevdiği gibi, gıdaların büyük ve şimdiye kadar herhangi bir restoranda bilir en gerçekten çeşit personel var. Kesinlikle daha sık şimdi ziyaret edecek.
|
| |||
| |||
| Vay, bu GURKHA's savaş ve sadakati de ferociousness için efsanevi vardır. Ben çok duyduğumuz için üzgünüz ettiğiniz oluyor. |
|
| |||
| |||
| Benim asıl sorun, bu bir Kraliçe kendi regiments biri olduğunu! Nasıl bir ses "Oh evet ben Kraliçe için çalışmış ve bir kanlı iyi bir iş yaptı, ama İngiliz Vatandaşlık izin yok NA" Çılgın.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| imzalı, onun deli! daha bazı kişiler de daha çok bu yüzden hak ediyorsunuz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ve imzalı de burada bunu yerleştirmek için yapılır. Eğer bir adam mücadele ve İngiltere'de en sakinlere sonra i yapabileceğimiz en düşünüyorum ölmek olduğunu ben mutlak rezalet de buraya yerleşmeye izin verilmez, düşünmek onu yaptığı gün geri kalan kısmı dışında yaşamak izin için ülkede onun mücadele onun sevdiklerinize. Babam uzak doğuda WW2 sırasında savaşmış ve bu güzel insan çok karşılaştım ve sadece övgü onların cesareti ve çatışmada beceri o da dilekçe imzaladı var
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Benimki kırmızılaşmak mi onlar o kadar bilinen ediyorum sadece "lanet deli tanrı en cesur insanlar, eğer olmadığını söyledi!" Her zaman bu konuda bir web sitesi ya da beni .. yara alır TV'de bir şey görmek ![]() Herkes sadece giriş için 10 saniye sürebilir. Eğer Facebook da aynı kişi tarafından, bir dilekçe parçası olarak bir grup Theres. http://www.facebook.com/home.php? # / g. .. 406 & Ref = arama Bu, ancak hayatın küçük bir parçası alır Theres sonsuza kadar mutlu olabilir.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |