![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я Dont як правило, речі, як це, але ці хлопці заслуговують на це. Вони боролися і вмирали через обидві світові війни, поряд з нашими власними солдатами, які борються за британського народу і для королеви & країну. Вони також служили у Гонконгу, Малайзії, Борнео, на Кіпрі, на Фолклендських островах, Косово, а тепер в Іраку та Афганістані і уряд відмовляється дати їм права, які вони заслуговують, а вони нехай проповідниками ненависті і терористичні перебування в нашій країні, хоча в більшості ці хоробрі хлопці відвернулися. Допомога Допоможіть, будь ласка, підписуючи петиції, щоб допомогти отримати Ghurka's права, вони заслуговують -- Gurkha юстиції кампанія Краще вмерти, ніж бути боягузом - Ghurka Мотто
|
| |||
| |||
| У нас були деякі з тих самих питань сюди, але на щастя я думаю, все нарешті отримали своє заслужене місце в підручниках історії і отримали визнання за їх мужність у відповідності не тільки США, але безпечно допомагати нашим союзникам у воєнний час. Це дуже сумно, що деякі люди настільки неосвічені, коли мова йде про расових питань. Я не далеко від досконалого, але коли це оповідання, як підуть ви вважаєте, що хто з унцію людство зможе робити правильні речі. Я сподіваюся, що вони отримають права, які вони заслуговують. Вони і до цього дня полювання і знаходження членів Третього Рейху. Чому б не прагнути до відновлення справедливості щодо хороших хлопців також. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відмінний пост. Чесно кажучи, це ганьба. Підпис.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ... Дякую за розміщення цього ...... Всі підписано.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Підпис занадто. Glad Написав хто це і що петиція була розпочата в першу чергу. Вносить мене дуже так як я чула.Ці хлопці майже кращий / найстрашніший полк у світі (тільки побитий SAS), так чому ---- вони мають менше прав у нашій країні, ніж всі ці польські прибиральників і будівельників?! Не зрозумійте мене неправильно, я не расист про поляків, я зовсім не проти них, але я просто думаю, що гуркхів повинно бути занадто, якщо ні, то це просто подвійні стандарти, і смішно, що на них. У нас є ланцюжок з трьох ресторанів Gurkha території (у моєму місті та 2 в nearish міст), який я завжди любив відвідувати, продукти харчування більше, і вони дійсно самі люб'язні співробітники я коли-небудь відомих в будь-якому ресторані. Я обов'язково відвідають все частіше тепер.
|
| |||
| |||
| Wow, Gurkha є легендарними за їх жорстокість в бою і вірність. Я дуже шкода це чути, що відбувається. |
|
| |||
| |||
| Моя основна проблема в тому, що вони є одним із власного полку королеви! Як це звук "О, та я працювала в Королеві, і зробив кривавий хорошу роботу, але я не дозволила британським громадянство" Божевільний.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| підписали його розуму! вони це заслужили більше, ніж деякі люди можуть! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Підпис і добре зробили щодо зняття його тут. Я думаю, свій ганьба, що їх не допускається, щоб оселитися тут, якщо людина готова битися і померти за жителями Великобританії то я думаю, що ми можемо зробити, це дозволить йому прожити решту своїх днів з його близьких у країні, він боровся за. Мій батько воював у 2МВ на Далекому Сході і натрапив на багато з цих прекрасних чоловіків і нічого, крім вдячності за їх мужність і вміння в бою він також підписав петицію
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Так і зробили мої червоніти, сказав, що вони були хоробрі люди, яких він коли-небудь відомо, якщо не просто "Чорт з глузду з'їхала! Кожен раз, коли я бачу щось про це на веб-сайті або телевізор, це змушує мене потрапив .. ![]() Все просто взяти 10 секунд, щоб підписати його. Якщо у вас є Facebook Theres також група ті ж люди, як частина заяви. http://www.facebook.com/home.php? # / g. .. 406 REF = & Пошук Для цього потрібно вам дуже малу частину вашого життя, але може зробити набагато щасливіші Theres назавжди.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |