![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ha csak olvassa el ezt hírt, Annak megvan nekem gondoltam, hogy valami privát anymore? Tudunk még járni a mi bejárati ajtót anélkül, hogy észrevették, elemezni és tárolni valahol? Mindez figyeli az embereket, követőkód internethasználat, követőkódot a mozdulatok, ez tényleg szükséges? Én az a pont, a terrorizmus és a megállási miegymás, de még nem ment el, hogy amennyiben most? |
|
| |||
| |||
| Ők beszélnek, hogy szar itt is. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Brother MFC 420CN nyomtató Hibaüzenet | dog3074 | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 15. június 2009 13:52 |
| Vista PC Nyomtatás XP Számítógép - Brother HL1440 | seaturtle | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 13. június 2009 13:12 |
| Tévénézés az a laptop | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 2 | 27. október 2008 13:53 |
| Watching Movies | CodeFreakC | Multimédia és kodekek | 6 | 19. július 2008 03:04 |
| Watching TV PC-n. | Gazmondo | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 14. december 2007 16:32 |
| Téma eszközök | |
| |