![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| החברה של מישהו ניצל את זה? אתה לא בהכרח צריך לנסוע לעבודה, אבל לך לחסוך הון על אופנוע חדש. אני פשוט חייב אופניים (למטה) עם עלות של קמעונאית גדולה ועלות לי הוא פשוט מתחת quidly של 500. : D שילם את השכר החודשי שלך (מעל 12 או 18 חודשים), אבל מע"מ מינוס שלו, NI ואת מס הכנסה. עבודות good'un, עכשיו כל מה שאני צריך זה כמה מזג האוויר הגון.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
היה לי אחד בשנה שעברה, אבל מוזר היה ראש על התנגשות עם האופניים עוד ההר ושבר את עצם הבריח שלי וחבולה הכליות שלי די גרוע, כך הייתי משתין דם במשך כמה שבועות! בסדר עכשיו אף:) לחשוב על להשיג אחד חדש, אני אוהב אופניים אבל איפה עכשיו אני חי בכל מקום היא גבעה אחת גדולה, אז זה די לשים אותי lol עריכה: Thats it אחרי האופניים שלך מסתכל שוב im הולך להתחיל לחסוך: D המערכת שלי: מאהב אחר!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 באופניים מתוק!
| |||
| |||
| ציטוט:
XC, Freeride ואני מתעסק עם קצת northshore כרגע למרות שזה קשה להשיג בצוואר של היער: (. אתה תיפול שוב, מובטח. אבל מקבל גיבוי הוא החלק הקשה. רק כדי לקבל אתה רוצה אחד קצת יותר, הנה אחד האחרים שלי ואת ארוסה של (ואת רגליה);) מצטער על האיכות, היה צריך להפחית את זה כדי להתאים את הקובץ על הפוסט.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
עדיין יש לי את אחד נהרג אני במוסך, אך הוא זקוק לסוף לגמרי מול חדש אני רוצה לקנות חדש באיכות טובה אבל כסף הוא קצת חזק כל כך בימים אלה יצטרכו להמתין זמן: ( |
|
| |||
| |||
| לא מזיק בחור הולך יד שנייה, לחסוך קצת כסף ככה. רק להבטיח לך לבדוק את האופניים, במיוחד את המסגרת, החוצה עבור dings ו שקעים. כל שאר המרכיבים, במיוחד את הרכיבים groupset, הולכים להיות שונה בנקודה מסוימת בכל מקרה. אם אתה לא רוצה ללכת כי התוואי Specialized Hardrocks אנשים טובים למרות אילוצים כלכליים, מסגרת נחמדה מאוד, החיסכון הוא עשה על הרכיבים. אופניים Clicky פורנו
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איך אני יכול לשכנע אותם כי אני צריך לעבוד מחזור?. 100 מטר המסע.
| |||
| |||
| למכור את זה על בסיס שלא כל אחד גר קרוב למקום העבודה כפי שאתה?