![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм на компютър ремонт bisnuess и аз искам да знам кое име ли по-добре Kevins Компютърна ремонт или компютър ремонт от Кевин
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първият и неговите "бизнес" за бъдещи справки
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично аз предпочитам имена, които не са лично име и такива, които не са специфични.
Те оставят възможността да променя своя бизнес модел късно. Нещо като K ** ** Computers, където са твоите инициали. Тогава, ако попаднете в продажбите или в мрежа или каквото късно или ако продавате компанията ви готино. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| OK, аз мисля, болни използване K компютри благодаря! |
|
| |||
| |||
| Мисля, че използвате ВСИЧКИ инициалите ви изглежда по-добре, отколкото само едно писмо. |
|
| |||
| |||
| Аз просто си сложа първо и фамилно име и тя изглежда много по-добре |
|
| |||
| |||
| Бих дойда с нещо просто като "Добър като нови"Компютърни ремонти, това да звучи глупаво да разширено PC потребители, но това е да се привлече по-напредналите, защото той ще бъде главно novices търси ремонт магазини като напреднала собствениците да има собствен ремонти. Както и какви ремонти ще се правят, за да лаптопи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че по-добре научете какво правите, преди да направите това, ако аз ти казах моето mosfets бяха прегряване какво бихте направили
| |||
| |||
| Верният отговор е да cew лепило леден куб на вашия mosfets и Чък вашата топлина поглъщателите далеч |
|
| |||
| |||
| и ако знаете какво е тогава вероятно навик трябва да отида до магазина repir да го определя знаете, бихте ли и вие ще добавите още феновете на курса |