![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem tvorby počítač opravit bisnuess a chci vědět, jaké jméno se vám líbí Kevins lepší počítačové oprav nebo počítač opravit kevin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| první, a jeho 'podnikání' pro budoucí použití
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobně mám nejraději jména, které nemají osobní jméno, a ty, které nejsou specifické.
Odcházejí rozsah změnit svůj obchodní model později. Něco jako K ** ** počítačů, kde jsou vaše iniciály. Tedy, pokud se přestěhujete do prodejní sítě, nebo cokoliv, nebo později, nebo pokud si prodávat společnost vaše vychladnout. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok Myslím špatnému použití K počítači díky! |
|
| |||
| |||
| Myslím, že s využitím všech vašich iniciál vypadá lépe, než jen jedno písmeno. |
|
| |||
| |||
| Jen jsem dát moje jméno a příjmení a vypadá mnohem lépe |
|
| |||
| |||
| Já bych šel s něčím jednoduchým, jako je "Jako nový"Počítač opravy, to může znít jako hloupé k pokročilým uživatelům PC, ale je to, aby přilákal méně pokročilé, protože to bude hlavně nováčci hledáte opravny as pokročilým majitelům dělat tam vlastní opravy. Každopádně to, co opravy budete dělat, až notebooků? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že bys měl lépe učit, co dělají vaši před vámi to udělat, když jsem ti to říkal můj mosfets se přehřívá, co byste dělali
| |||
| |||
| Správná odpověď cew je lepidlo jeden Ice Cube na vašem mosfets a sklíčidlo vaše Chladiče pryč |
|
| |||
| |||
| i když vím, co to je pak asi zvyklý potřebu jít do repir shop jej získat pevnou byste vědět, a měli byste přidat víc příznivců kurz |