![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω κάνει έναν υπολογιστή επισκευή bisnuess και θέλω να μάθω τι όνομα σας αρέσει καλύτερα Kevins Υπολογιστών επισκευή ή την επισκευή του υπολογιστή από kevin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| την πρώτη και την «επιχείρηση» για μελλοντική αναφορά
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσωπικά προτιμώ τα ονόματα που δεν έχουν όνομα στην προσωπική και εκείνοι που δεν είναι σε συγκεκριμένες.
Θα αφήσει περιθώρια για να αλλάξετε το επιχειρηματικό μοντέλο αργότερα. Κάτι σαν Κ ** ** υπολογιστές όπου είναι αρχικά σας. Στη συνέχεια, αν προχωρήσουμε σε πωλήσεις ή δικτύωσης ή οτιδήποτε αργότερα ή αν πωλήσει την επιχείρηση σας δροσερό. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| ok νομίζω ότι η κακή χρήση Κ υπολογιστές χάρη! |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι όλα σας χρησιμοποιώντας αρχικά φαίνεται καλύτερα από ένα μόνο γράμμα. |
|
| |||
| |||
| i μόνο που μου το πρώτο και το τελευταίο όνομα και φαίνεται πολύ καλύτερα |
|
| |||
| |||
| Είχα πάει με κάτι απλό, όπως "Good As New"Επισκευές υπολογιστή, αυτό μπορεί να ακούγεται ανόητο να προχωρήσει τεμ χρήστες, αλλά αυτό είναι για να προσελκύσουν τις λιγότερο προηγμένες, διότι θα είναι κυρίως για αρχάριους αναζητούν επισκευής όπως προηγμένη ιδιοκτήτες κάνουν εκεί δικό επισκευές. Τέλος πάντων τι επισκευές θα πρέπει να σας κάνει, σε φορητούς υπολογιστές; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να μάθουν τι σας κάνει, πριν να γίνει αυτό, αν σας είπα μου ήταν υπερθέρμανση mosfets τι θα κάνετε
| |||
| |||
| Η σωστή απάντηση είναι η κόλλα cew πάγων κύβο να σας mosfets και σφιγκτήρ σας καταβόθρες θερμότητας μακριά |
|
| |||
| |||
| και αν γνωρίζετε τι είναι, τότε ίσως χρειαστεί συνηθίζει να πάω σε ένα repir κατάστημα για να το μάθω θα καθοριστεί και θα προσθέσει περισσότερους ανεμιστήρες φυσικά |