![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I am making računalo popravak bisnuess i želim znati što vam se sviđa ime bolje Kevins Computer popraviti ili računalo popravak by Kevin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prva i njezine 'poslovne' za buduću referencu
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobno sam radije imena koje nemaju osobnog imena i one koji nisu na određene.
Oni ostaviti djelokrug promijeniti poslovni model kasnije. Nešto poput K ** ** Računala gdje su tvoji inicijali. Zatim ako preseliti u prodaju ili umrežavanje ili bilo što kasnije ili ako prodajete vaše tvrtke cool. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok mislim bolestan korištenje računala K hvala! |
|
| |||
| |||
| Mislim da koristite sve vaše inicijale izgleda bolje nego samo jedno slovo. |
|
| |||
| |||
| Samo sam stavio moje ime i prezime i izgleda puno bolje |
|
| |||
| |||
| Htio ići s nešto jednostavno kao što je "Dobro kao novi"Popravaka računala, ovaj svibanj zvuk glupo da napredni korisnici računala, ali to je privući manje napredna, jer to će biti uglavnom novaka u potrazi za popravak napredne trgovinama kao vlasnici učiniti tamo vlastite popravke. Anyway popravke što će vam biti događaj, za laptop? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je bolje naučiti što radite prije nego to učinite, ako sam ti moj mosfets su pregrijavanja što bi ti
| |||
| |||
| Točan odgovor cew je ljepilo jedan Ice Cube na svoj mosfets i kvocanje vaše topline odvodi daleko |
|
| |||
| |||
| i ako znate što je to onda vjerojatno navika trebate ići u dućan repir da ga znam da li bi fiksne i ti bi dodali više navijača naravno |