![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני ביצוע תיקון מחשבים bisnuess ואני רוצה לדעת מה אתה רוצה שם טוב יותר Kevins או תיקון מחשבים תיקון מחשבים על ידי Kevin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הראשון שלה 'העסק' ל בעתיד
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אישית מעדיף שמות שאין להם שם האישיים ואת אלה שאינם ספציפיים.
הן עוזבות היקף כדי לשנות את המודל העסקי מאוחר יותר. משהו כמו מחשבים שבהם K ** ** האם בראשי תיבות. אז אם תעביר לתוך מכירה או ברשת או מה שזה לא יהיה מאוחר יותר, או אם אתה מוכר את החברה שלך מגניב. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| בסדר אני חושב חולה K להשתמש במחשבים תודה! |
|
| |||
| |||
| אני חושב כל שימוש בראשי תיבות נראה טוב יותר מאשר רק אות אחת. |
|
| |||
| |||
| אני רק תן לי שם פרטי ושם משפחה, וזה נראה הרבה יותר טוב |
|
| |||
| |||
| אני רוצה ללכת עם משהו פשוט כמו "טוב כמו חדש"התיקונים המחשב, זה אולי נשמע טיפשי ומתקדמים PC משתמשים אבל זה היא למשוך את פחות מתקדם, כי זה יהיה בעיקר novices מחפש לתקן כפי מתקדמים בעלי החנויות עושים שם תיקונים משלו. ותיקונים בכל מקרה יהיה לך מה לעשות, את המחשבים הניידים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שאתה צריך ללמוד יותר טוב מה את עושה לפני שתעשה זאת, אם הייתי אומר לך את mosfets היו overheating מה היית עושה
| |||
| |||
| התשובה הנכונה היא cew דבק קובייה של קרח mosfets שלך ושל צ 'אק את החום sinks מפה |
|
| |||
| |||
| גם אם אתה יודע מה זה אז אתה כנראה רגיל צריך ללכת לחנות כדי לקבל repir קבוע יודע את זה היו לך ואתה מעוניין להוסיף עוד אוהדים כמובן |