![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esu priėmimo Kompiuterių remontas bisnuess ir aš noriu žinoti, kas jums patinka geriau pavadinimas Kevins Kompiuterių remontas arba kompiuterio remontas Kevin
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmasis ir jo "verslui" ateičiai
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asmeniškai aš norėčiau, pavadinimai, kurie neturi asmens vardas ir tie, kurie neturi specialių.
Jie palieka sritį pakeisti savo verslo modelį vėliau. Kažkas panašaus K ** ** Kompiuteriai kur yra jūsų inicialai. Tada, jei perkelti į pardavimo ar tinklų ar bet vėliau arba, jei įmonė parduoda savo cool. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Gerai, manau, kad netinkamo naudoti kompiuteriai K thanks! |
|
| |||
| |||
| Manau, naudojant visas savo inicialus atrodo geriau nei viena raidė. |
|
| |||
| |||
| Aš tiesiog įdėti savo vardą ir pavardę, ir atrodo daug geriau |
|
| |||
| |||
| Norėčiau eiti su kažkuo paprasta kaip "Good As New"Kompiuterio remontas, tai gali atrodyti kvailas, kad pažangiosios PC naudotojams, tačiau tai pritraukia mažiau pažengusios, nes tai daugiausia bus naujokai ieško remonto dirbtuves, kaip Išplėstinė savininkai yra pačių remontas. Anyway, kas remontui bus jums reikia padaryti, kad nešiojamieji kompiuteriai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad Jums būtų geriau suprasti, ką daro jūsų prieš tai padaryti, jei aš jums sako mano MOSFETs buvo perkaitimo, ką tu darytum
| |||
| |||
| Teisingas atsakymas cew yra klijai Ice Cube savo MOSFETs ir Chuck savo radiatoriaus toli |
|
| |||
| |||
| Na, jei jūs nežinote kas tai yra tada tikriausiai papratimas reikia eiti į parduotuvę repir ją gauti fiksuoto žinoti norėtumėte ir galėtumėte pridėti daugiau sirgalių, žinoma, |